Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Protectia mediului

Articole pe pagina
pagina 1 din 182
 1  2  3  4  5  6 

De la Aiud la Berlin, tinerii ne invata cum sa faci lucuri mari din idei simple
Echipa din România e formată din tineri care au venit cu ideea unui proiect în urma unei experiențe Youth exchange (Erasmus +), de unde s-au întors cu cheful de a face ceva. Din fericire pentru Aiud, această energie pozitivă s-a transformat într-un proiect care a ajutat atât lanțurile de marketuri și vânzătorii din piețe, cât și familiile care au primit surplusul de legume.
Doua ONG-uri ajuta Agenta de Management al Destinatiei Bihor la administrarea Deltei Bihorului
„Delta Bihorului”, rămasă ani de zile fără custode, are acum administrator. Este orba de Agenția de Management al Destinației Bihor în parteneriat cu două ONG-uri: Aqua Crisius și Asociaţia „Grupul Milvus”. Zona va fi amenajată atât pentru a putea fi vizitată de turişti, cât şi pentru a fi cât mai bine conservată.
Sport, alergare si relaxare pentru padurile de maine la Crosul Pădurii Copiilor 2017
Pădurea Copiilor păstrează misiunea sa unică de a da viață terenurilor degradate din sudul României prin împădurire, taxele de înscriere fiind donații pentru viitorii codrii ai României. O altă noutate este organizarea în paralel a Crosului Pădurii Copiilor în două orașe: București și Ploiești!
Solutii braziliene pentru asocierea in agricultura si integrarea cautatorilor in gunoaie
Două soluții braziliene pentru două probleme sociale generate de condițiile economice au fost prezentate în cadrul unui turneu susținut în Romania, în perioada 1 – 8 februarie 2017, de către două personalități din domeniul economiei sociale din Brazilia, Maria Elisabeth Grimberg și Gilberto Ohta de Oliveira. Cei doi au oferit exemple viabile de agricultură bazată pe cooperare și de gestionare a deșeurilor reciclabile prin integrarea căutătorilor în gunoi într-un sistem de întreprinderi sociale.
Inca 4.000 de metri cubi de lemn confiscat on Gorj
În urma sesizării Greenpeace România cu privire la transporturi ilegale de lemn, Garda Forestieră Vâlcea a continuat controalele în zona Gureni și a confiscat peste 4.000 de metri cubi de lemn.


Articole pe pagina
pagina 1 din 182
 1  2  3  4  5  6 

De la Aiud la Berlin, tinerii ne invata cum sa faci lucuri mari din idei simple Doua ONG-uri ajuta Agenta de Management al Destinatiei Bihor la administrarea Deltei Bihorului Sport, alergare si relaxare pentru padurile de maine la Crosul Pădurii Copiilor 2017 Solutii braziliene pentru asocierea in agricultura si integrarea cautatorilor in gunoaie Inca 4.000 de metri cubi de lemn confiscat in Gorj Incep inscrierile la Bursa de Excelenta Every Can Counts Asociatia Parcul Natural Vacaresti va administra Parcul Natural Vacaresti, primul parc natural urban din Romania Iarna asta iti poti Regasi Copiaria chiar in Campusul Universitatii Politehnice Natura ne-a oferit multe zone minunate, pe care unele ONG-uri se dedica sa le faca cat mai vizibile si protejate Sectoarele 1 si 2 recicleaza cu ajutorul bicicletelor care stabat zilnic strazile aglomerate ale capitalei