Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Protectia mediului

Articole pe pagina
pagina 1 din 188
 1  2  3  4  5  6 

Cine ne protejeaz? ariile protejate
Proiectul „Capacitate și implicare pentru ariile naturale protejate din România”, în afara faptului că a stabilit Coaliției Natura2000 România rolul de stakeholder în procesul decizional pentru rețeaua Natura2000 din România, a contribuit și la conservarea biodiversității.
Pe scurt, Casa Verde, sau Centrul de instruire ?i consiliere energetic? Green Mogo
Felicia Ienculescu Popovici, unul dintre managerii proiectului Asociației Greenitiative, îmi spune că realizarea acestui centru a avut ca scop ajutarea oamenilor din toate categoriile sociale să aleagă soluții de construire care să aibă impact mai redus asupra mediului.
Greenpeace lanseaz? Praf de România, o campanie pentru îmbun?t??irea calit??ii aerului
Praf de România este o campanie pentru sănătate și mediu, care atrage atenția asupra calității aerului și asupra necesității dezvoltării și implementării unor planuri de acțiune pentru îmbunătățirea calității aerului din România.Greenpeace România a dezvoltat, împreună cu laboratorul de robotică Robotev din Bulgaria, o serie de dispozitive de monitorizare independentă a calității aerului.
De la pesimism la optimism este doar un drum al perspectivei
Evenimentul de la Seneca a avut loc cu ocazia lansării cărții lui Tim Flannery, intitulată Athmosphere of Hope, în română Speranță în aer, apărută chiar la editura Seneca. Cartea, lafel ca și autorul său, au venit la pachet cu un iz de optimism, pe care cu greu îl poți evita.
Lideri gorjeni în dialog pentru viitor
Reprezentanți ai partidelor politice, administrației locale, Complexului Energetic Oltenia și lideri de sindicat s-au întâlnit la Târgu Jiu pentru a identifica alternative de dezvoltare pentru Gorj. Evenimentul, organizat de Greenpeace România și Bankwatch România, a avut în prim plan tranziția justă, un concept creat în contextul reducerii activității din industriile bazate pe combustibili fosili.


Articole pe pagina
pagina 1 din 188
 1  2  3  4  5  6 

Cine ne protejează ariile protejate Pe scurt, Casa Verde, sau Centrul de instruire și consiliere energetică Green Mogo Greenpeace lansează Praf de România, o campanie pentru îmbunătățirea calității aerului De la pesimism la optimism este doar un drum al perspectivei Lideri gorjeni în dialog pentru viitor Asociația Parcul Natural Văcărești preia oficial administrarea zonei protejate În pas alergător, străbătând tot globul pentru a împăduri sudul României Discuții între cei mari și cei mici, despre arhitectură WWF cere protectie reala pentru animelele salbatice protejate Salvez Padurea, Inspectorul Padurii si cum poti semnala taieri ilegale