Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Protectia mediului

Articole pe pagina
pagina 1 din 185
 1  2  3  4  5  6 

Ce inseamna sa fii consumator responsabil, de la Serge Latouche
Săptămâna aceasta, plimbându-se printr-un București însorit dar aglomerat, Serge Latouche a colidat săli de studiu și cafenele șic pentru a discuta cu românii interesați despre subiectul ultimei sale cărți legată de consumerism. La invitația Editurii Seneca, acesta a participat la 2 dezbateri unde a încercat să explice noțiuni precum obsolescența programată și uzura incorporată.
Sub umbrela GreenWeek 2017, elevi din tara vor afla ce inseamna o cariera in domeniul protectiei mediului
Caravana educaţională Guerilla Verde se desfăşoară şi în acest an sub umbrela GreenWeek, eveniment organizat de Comisia Europeană, care aduce într-un calendar comun acţiuni de mediu desfăşurate la nivelul Uniunii Europene. La a XV-a ediţie, Guerilla Verde lansează un program de Eco-Mentorat prin care le dă ocazia tinerilor din Bucureşti, Iaşi, Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara să afle chiar de la angajaţii companiilor care sunt cunoştinţele de care vor avea nevoie pentru formarea unei cariere în acest domeniu.
33 de școli din mediul rural, cele mai implicate în activități de reutilizare creativă, vor primi laptopuri și birouri ca urmare a participării la prima ediție a proiectului de economie circular „Let’s be ECO!”, desfășurat în perioada ianuarie-martie 2017.
Azi incepe concursul de educatie ecologica Scoala Zero Waste, 2017
Zero Waste (Zero Deșeuri) este un concept menit să ghideze oamenii în schimbarea stilului de viață și care încurajează regândirea ciclului de viață al resurselor, astfel încât să imite modul în care natura refolosește resursele. Astfel volumul gunoaielor scade, poluarea este mult diminuată, amenințarea pentru sănătatea oamenilor, plantelor și animalelor dispare.
Tarile dunarene se aliaza pentru dezvoltarea turismului sustenabil
Geoparcurile din zona țărilor dunărene urmează a fi puse în valoare, scopul fiind dezvoltarea turismului sustenabil și inovator. Acest tip de turism responsabil este popularizat prin proiectul internațional „Danube GeoTour”, care a ajuns în România prin Universitatea din București.


Articole pe pagina
pagina 1 din 185
 1  2  3  4  5  6 

Ce inseamna sa fii consumator responsabil, de la Serge Latouche Sub umbrela GreenWeek 2017, elevi din tara vor afla ce inseamna o cariera in domeniul protectiei mediului Cine sunt castigatorii proiectului Let s Be ECO! Azi incepe concursul de educatie ecologica Scoala Zero Waste, 2017 Tarile dunarene se aliaza pentru dezvoltarea turismului sustenabil Deteriorare garantata, ce este si cum poate fi evitata. In dialog cu Serge Latouche Pentru vreme buna, se recomanda eco-turismul Activisti, alpinisti si cercetatori au protestat in mijlocul strazii, in varf de munte Oficial, instant a suspendat acordul de mediu pentru o cariera de carbune. Practic, ce se intampla? Cum un traseu de biciclete a adus dezvoltare pentru 8 comunitati rurale