Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Minoritati si Diversitate

Articole pe pagina
pagina 1 din 48
 1  2  3  4  5  6 

90 de antreprenori au fost voluntari in sprijinul a 120 de copii si tineri defavorizati
Antreprenorii au participat la programul „Ateliere de antreprenoriat”, dezvoltat de Fundația Romanian Business Leaders și finanțat de Fundaţia Vodafone România.
Fundatia Motivation Romania cauta Ucenici Vrajitori
Fundatia Motivation Romania își mărește echipa de Vrăjitori de cuvinte și imagini. Căutăm doi Ucenici Vrăjitori, care să învețe împreună cu organizația să stăpânească imaginile și cuvintele pentru o cauză bună - cea a traiului independent și a serviciilor pentru copiii și tinerii cu dizabilități din România.
Peste 100 de consilieri antivictimizare vor sprijini populatia roma in obtinerea actelor de identitate si de stare civila
Romani-CRISS a finalizat pregătirea a peste 100 de consilieri antivictimizare care vor furniza asistenţă membrilor comunităților rome în vederea obţinerii documentelor de identitate și a celor de stare civilă.
Studentii de etnie roma din Bucuresti primesc sprijin din partea Fundatiei Roma Education Fund
Fundația Roma Education Fund Romania lansează programul ROMAVERSITAS ÎN ROMÂNIA, ca parte a unui program internațional, implementat în peste 10 țări europene (Republica Cehă, Slovacia, Macedonia, Ungaria și România etc). Programul se adresează studenților de etnie romă, care sunt înscriși în univerisități de stat sau private din București în anul școlar 2016 - 2017.
Centrul pentru Inovare Publica: Petitie Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor
Stimate domnule Prim-Ministru Sorin Grindeanu, Vă adresăm această petiție cu privire la Comitetul Interministerial Coaliția Națională pentru Integrarea Refugiaților. Acesta a fost înființat în anul 2015, ca răspuns la provocările internaționale în domeniul migrației și azilului. Pe parcursul anului 2016, după o perioadă de inactivitate, coordonarea Comitetului a fost preluată la Cancelaria Prim-Ministrului. Ulterior însă, activitatea Comitetului s-a blocat din nou.
2 Comentarii Data: 15-01-2017
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 48
 1  2  3  4  5  6 

90 de antreprenori au fost voluntari in sprijinul a 120 de copii si tineri defavorizati Fundatia Motivation Romania cauta Ucenici Vrajitori Peste 100 de consilieri antivictimizare vor sprijini populatia roma in obtinerea actelor de identitate si de stare civila Studentii de etnie roma din Bucuresti primesc sprijin din partea Fundatiei Roma Education Fund Centrul pentru Inovare Publica: Petitie Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor La Constanta s-a desfasurat intalnirea nr. II de coordonare a institutiilor publice si actorilor implicati in integrarea migrantilor Laura Bretan, micuta cantareata talentata, devine ambasador Star of Hope Romania Manualele de limba engleza preiau sarcinile altor discipline in Romania Marsul Dumnezeu nu face politica Sportul integreaza persoanele cu dizabilitati. Rezultate si impact