Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 1 din 51
 1  2  3  4  5  6 

Lamia Beligan, in rolul carierei sale, din suflet pentru copiii cu autism!
Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, celebrată pe 2 aprilie, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, sau mai simplu ATCA, în parteneriat cu Teatrul Excelsior organizează o reprezentație unicat a spectacolului „Vivien Leigh. Ultima conferință de presă”, prin intermediul generozității Lamiei Beligan.
Luptam impotriva mortalitatii infantile in alte 28 de comunitati
Cele mai multe dintre cauzele mortalității infantile din mediul rural din România ar fi putut fi prevenite dacă mama ar fi avut acces atât la informație medicală adecvată, cât și la asistență medicală constantă în timpul sarcinii. Fenomenul este constant mai grav în mediul rural, astfel că, în 2015, potrivit datelor INSSE, rata mortalității infantile a fost de 10 la mie în mediul rural și de 6 la mie în mediul urban. În cifre absolute, din totalul de 1.493 de copii care nu au supraviețuit, 851 erau din mediul rural și 642 din mediul urban.
Semper Musica observa probleme si actioneaza in zona in care impactul va fi cel mai semnificativ
Asociația Semper Musica – asociația care dă tonul tinerilor pentru construirea de comunități sănătoase și implicate – anunță lansarea proiectului “HIV TALK”, un proiect de prevenire HIV finanțat de M · A · C Cosmetics România prin Fondul M · A · C pentru SIDA care va include organizarea unei caravane de prevenire HIV în județul Galați, dezvoltarea unei cărți de educație pentru părinți și a unui centru de tineret.
500 pacienti fara venituri/asigurari au beneficiat de consultatii stomatologice, oftalmologice si tratament pentru bolnavii de hepatita
500 de pacienți înscriși la Policlinica Socială Baba Novac au fost beneficiarii a 1.536 de consultații gratuite în cadrul proiectului „Împreună oferim sănătate”. Astfel, 385 de persoane au beneficiat de tratament stomatologic, 110 pacienți au accesat consultații oftalmologice și au primit 140 de perechi de ochelari, iar 10 analize specifice au fost efectuate pentru pacienții cu Hepatita B și C.
Victor Rebengiuc, despre bolnavii incurabili - Situatia lor in Romania este catastrofala
Marele actor Victor Rebengiuc, care va împlini 84 de ani pe 10 februarie, își dăruiește ziua de naștere copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.


Articole pe pagina
pagina 1 din 51
 1  2  3  4  5  6 

Lamia Beligan, in rolul carierei sale, din suflet pentru copiii cu autism! Luptam impotriva mortalitatii infantile in alte 28 de comunitati Semper Musica observa probleme si actioneaza in zona in care impactul va fi cel mai semnificativ 500 pacienti fara venituri au beneficiat de consultatii stomatologice, oftalmologice si tratament pentru bolnavii de hepatita Victor Rebengiuc, despre bolnavii incurabili - Situatia lor in Romania este catastrofala HOSPICE Casa Sperantei a strans peste 2,6 milioane de lei pentru ingrijirea bolnavilor incurabili Salvati Copiii Romania incepe anul cu o donatie catre materinitatea din Sibiu Arta de a-i face pe copii fericiti, terapie prin teatru pentru micutii de la HOSPICE Casa Sperantei Indeplineste dorinta de Craciun a unui copil bolnav 994 de elevi din Videle, Teleorman, stiu sa salveze vieti datorita proiectului Smart & Safer