Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 1 din 52
 1  2  3  4  5  6 

În Oradea, copiii cu deficien?e neuromotorii î?i revin în ap?
Copiii cu dizabilități neuromotorii din județul Bihor beneficiază, începând din luna februarie 2017, de ședințe de hidroterapie. Programul Hidroterapie pentru copii cu dizabilități neuromotorii asigură lunar 160 de şedinţe de terapie prin înot pentru 45 de copii care prezintă deficiențe de acest fel.
Suportul psihologic pentru paciente diagnositcate cu cancer în Bucure?ti ?i Ploie?ti
Lansat de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, programul-pilot de suport psihologic „Restart la viață” pentru pacientele bolnave de cancer și mamele cu copii bolnavi de cancer continuă în 2017 în București, iar din luna mai va putea fi accesat și în Ploiești.
Nou-nascutii prematur primesc tot mai multe sanse de a supravietui in Romania
Cu o rată a mortalității infantile de cinci la mie anul trecut (17 decese), sub media pe țară, care rămâne de opt la mia de născuți vii, Maternitatea Filantropia este un important centru de preluare a nașterilor premature din București și localitățile limitrofe, motiv pentru care organizația Salvați Copiii România a continuat, pe 22 martie, dotarea ei cu un incubator performant, în valoare de 45.000 de lei.
Peditel ajuta peste 27 000 de parinti anual cu sfaturi medicale
Serviciul Peditel, care oferă sfaturi medicale pediatrice de urgență prin telefon, disponibil non-stop la numărul 1791, a preluat 27.783 de apeluri din toată țara în perioada februarie 2016-ianuarie 2017. Acest serviciu este operat de medici specialiști și se adresează oricărui părinte care dorește să obțină un sfat medical pentru afecțiuni fără risc vital pentru copilul său.
Lamia Beligan, in rolul carierei sale, din suflet pentru copiii cu autism!
Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, celebrată pe 2 aprilie, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, sau mai simplu ATCA, în parteneriat cu Teatrul Excelsior organizează o reprezentație unicat a spectacolului „Vivien Leigh. Ultima conferință de presă”, prin intermediul generozității Lamiei Beligan.


Articole pe pagina
pagina 1 din 52
 1  2  3  4  5  6 

În Oradea, copiii cu deficiențe neuromotorii își revin în apă Suportul psihologic pentru paciente diagnositcate cu cancer în București și Ploiești Nou-nascutii prematur primesc tot mai multe sanse de a supravietui in Romania Peditel ajuta peste 27 000 de parinti anual cu sfaturi medicale Lamia Beligan, in rolul carierei sale, din suflet pentru copiii cu autism! Luptam impotriva mortalitatii infantile in alte 28 de comunitati Semper Musica observa probleme si actioneaza in zona in care impactul va fi cel mai semnificativ 500 pacienti fara venituri au beneficiat de consultatii stomatologice, oftalmologice si tratament pentru bolnavii de hepatita Victor Rebengiuc, despre bolnavii incurabili - Situatia lor in Romania este catastrofala HOSPICE Casa Sperantei a strans peste 2,6 milioane de lei pentru ingrijirea bolnavilor incurabili