Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 1 din 50
 1  2  3  4  5  6 

500 pacienti fara venituri/asigurari au beneficiat de consultatii stomatologice, oftalmologice si tratament pentru bolnavii de hepatita
500 de pacienți înscriși la Policlinica Socială Baba Novac au fost beneficiarii a 1.536 de consultații gratuite în cadrul proiectului „Împreună oferim sănătate”. Astfel, 385 de persoane au beneficiat de tratament stomatologic, 110 pacienți au accesat consultații oftalmologice și au primit 140 de perechi de ochelari, iar 10 analize specifice au fost efectuate pentru pacienții cu Hepatita B și C.
Victor Rebengiuc, despre bolnavii incurabili - Situatia lor in Romania este catastrofala
Marele actor Victor Rebengiuc, care va împlini 84 de ani pe 10 februarie, își dăruiește ziua de naștere copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.
HOSPICE a strans peste 2,6 milioane de lei pentru ingrijirea bolnavilor incurabili  in urma campaniei de directionare a 20% din impozitul pe profit
În perioada noiembrie – decembrie 2016, HOSPICE Casa Speranței a colectat 2.645.941 de lei, în cadrul campaniei „Dorință de Crăciun”, de direcționare a până la 20% din impozitul pe profit al companiilor. Cu această sumă, fundația va putea oferi 5800 de vizite la domiciliu pentru pacienții care suferă de boli incurabile, 3800 de zile de internare în unitățile cu paturi din București și Brașov și 5800 de participări în centrele de zi.
Salvati Copiii Romania incepe anul cu o donatie catre materinatea din Sibiu
Începutul de an vine cu vești bune pentru Maternitatea din Sibiu. Începând cu luna ianuarie Maternitatea dispune de o masă radiantă cu modul de resuscitare pentru salvarea copiilor născuți prematur. Aparatul, în valoare de 17.000 de euro, a fost donat de către Salvați Copiii România, care va continua și în 2017 efortul integrat pentru reducerea mortalității infantile.
Arta de a-i face pe copii fericiti, proiect de terapie prin teatru pentru micii pacienti ai HOSPICE Casa Sperantei
Fiecare copil are dreptul la o copilărie fericită, iar copiii bolnavi au aceleaşi vise şi speranţe ca şi cei sănătoşi. Boala le-a luat forţa de a se mişca, de a mânca singuri sau de a merge la şcoală, dar nu le poate lua zâmbetul, dorinţa de joacă şi curiozitatea de a învăţa şi de a se dezvolta.


Articole pe pagina
pagina 1 din 50
 1  2  3  4  5  6 

500 pacienti fara venituri au beneficiat de consultatii stomatologice, oftalmologice si tratament pentru bolnavii de hepatita Victor Rebengiuc, despre bolnavii incurabili - Situatia lor in Romania este catastrofala HOSPICE Casa Sperantei a strans peste 2,6 milioane de lei pentru ingrijirea bolnavilor incurabili Salvati Copiii Romania incepe anul cu o donatie catre materinitatea din Sibiu Arta de a-i face pe copii fericiti, terapie prin teatru pentru micutii de la HOSPICE Casa Sperantei Indeplineste dorinta de Craciun a unui copil bolnav 994 de elevi din Videle, Teleorman, stiu sa salveze vieti datorita proiectului Smart & Safer In 24 de ani, HOSPICE Casa Sperantei a oferit servicii de ingrijire paliativa gratuita pentru 20.000 de pacienti si familiile lor O campanie despre oameni cu si fara HIV Un centru care va oferi terapie gratuita pentru copiii cu autism, din familii nevoiase, va fi deschis in Sectorul 4