Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Social

Articole pe pagina
pagina 1 din 194
 1  2  3  4  5  6 

Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala a decernat premii celor mai iubiti sustinatori ai cauzelor sociale
Marți, 21 martie, în cadrul celei de a patra ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost premiați asistenții sociali și personalitățile care susțin asistența socială. În cadrul Galei a avut loc și prezentarea Albumul Galei Naționale a Excelenței în Asistență socială 2014-2016.
75 de persoane cu probleme au gasit ajutor la Sura Mica, langa Sibiu
Asociația Crucea Albastră din România vă invită marți, pe data de 14 martie 2017, ora 14, la Așezământul Nazaret din Șura Mică, în apropiere de Sibiu (Șoseaua Sibiului nr. 141), la celebrarea închiderii proiectului, a rezultatelor atinse în anul care a trecut și pentru a inaugura expoziția de lucrări realizate de către beneficiari în cadrul orelor de terapie prin artă.
World Vision Romania lanseaza raportul Bunastarea Copilului din Mediul Rural, 2016
Bunăstarea copilului din mediul rural se ameliorează în 2016, dar nu depășește pragul de risc de sărăcie și excluziune socială - conform datelor studiului „Bunăstarea Copilului din Mediul Rural” realizat de World Vision România, o dată la doi ani, în comunitățile vulnerabile în care organizația este prezentă.
Persoanele din sate izolate vor continua sa beneficieze de ajutorul Caravanei cu Medici si in 2017
Fundația Vodafone România finanțează programul Caravana cu Medici și în 2017, alocând un buget de 180.000 de lei, pentru a susține activitatea caravanei de a oferi acces gratuit la servicii medicale moderne persoanelor defavorizate din mediul rural.
Concordia lanseaza Scoala de Specialisti in Domeniul Social, aplica pana pe 15 martie
Prin intermediul acestui program de formare, Concordia alături de parteneri vin în întâmpinarea nevoii specialistului practician în domeniul social de corelare a teoriei cu practica, însoțită de reflectarea la nivel personal, în vederea gestionării eficiente și corecte a situațiilor concrete ale muncii cu oamenii aflați în situații precare/de vulnerabilitate socială.


Articole pe pagina
pagina 1 din 194
 1  2  3  4  5  6 

Gala Excelentei in Asistenta Sociala a decernat premii celor mai iubiti sustinatori ai cauzelor sociale 52 de persoane cu probleme au gasit ajutor la Sura Mica, langa Sibiu World Vision Romania lanseaza raportul Bunastarea Copilului din Mediul Rural, 2016 Persoanele din sate izolate vor continua sa beneficieze de ajutorul Caravanei cu Medici si in 2017 Concordia lanseaza Scoala de Specialisti in Domeniul Social, aplica pana pe 15 martie Biohrana pentru toti, felul prin care persoane in dificultate se integreaza si bucurestienii mananca sanatos Voteaza pentru cel mai bun asistent social Numar mare de sesizari privind pornografia infantila prezenta pe serverele din Romania 10.000 de apeluri la Telefonul varstnicului Sensabilitate.ro, resursa ta in domeniul surdocecitatii