Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Modul de creativity & problem solving, pentru a lucra cu persoanele cu dizabilități

Data: 19-05-2017
Modul de creativity & problem solving, pentru a lucra cu persoanele cu dizabilit??i

Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România – ACE-ES România și Consiliul Național al Dizabilității – CNDR dau startul primului modul gratuit, din cadrul proiectului ”SOFT Skills for Strong Women Working with Disabled”. Acest modul se focalizează pe Creativity & Problem Solving și are o durată de 4 ore.

Invităm organizațiile cu focus pe persoanele cu dizabilități, precum și alte organizații care au proiecte (sociale, educaționale etc.) pentru persoane cu dizabilități, din București, pentru a înscrie la acest modul participante, care să îndeplinească criteriile enunțate mai jos:

 

  • să lucreze ca experte și/sau voluntare, în cadrul unei organizații a persoanelor cu dizabilități/organizații care are proiecte destinate persoanelor cu dizabilități.
  • minim studii liceale cu bacalaureat;
  • puternic motivată să parcurgă modulul și să aplice know-how-ul în propria organizație.

 

Număr de locuri: 30.
Se vor organiza 2 serii de lucru a câte 15 participante/serie.

Înscrierea la acest modul se face individual, până la data de 28 mai 2017, la adresa de email: ace_economiesociala@yahoo.com, menționându-se numele, date contact (telefon+email), organizația de unde provine și rolul pe care îl îndeplinește în acea organizație.

 

Detalii despre proiect, urmând acest link.

Alătură-te cauzei, sprijină victimele violenței domestice Tabără pentru familii care au copii cu autism O bibliotecă pentru elevi și studenți nevăzători Centru de recuperare pentru vârstnici din Vrancea Natura în școală, o inițiativă urbană de schimbare la față a educației Alături de bătrânii din mediul rural Peste 100 de bunici au fost invitați la teatru cu ajutorul donațiilor Cu ajutorul comunității constănțene, 120 de copii din centre de plasament au petrecut cu ocazia Săbărtorilor Pascale 239 de ploiesteni au primit sprijin in integrarea sociala, educationala si profesionala Serviciile sociale se aduna la Bucuresti pe 4 mai, la Conferinta Nat. - Voluntariat in domeniul Social si Servicii Sociale -