Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sport si recreere

Articole pe pagina
pagina 1 din 38
 1  2  3  4  5  6 

Social Gym se pregateste pentru 6 aprilie, ziua sportului pentru dezvoltare si pace
Începând cu anul 2014, pe 6 aprilie România sărbătorește Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace ce recunoaște sportul ca limbaj universală și instrument ce poate contribui la schimbarea socială și dezvoltarea umană.
Asociatia Casiopeea sustine creativitatea si premiaza cel mai bun scurtmetraj pe tema solidaritatii si a sanatatii prin sport
Anul acesta, Asociația Casiopeea se alătură Festivalului Internaţional de Foarte Scurt Metraj „Très Court" (9-18 iunie 2017), oferind premiul Casiopeea, pentru cel mai bun film scurt românesc care abordează tema solidarității sau/ și a sănătății prin sport.
Primavara se numara sportivii de la malul marii, haideti sa ne miscam in 2017
Începând de astăzi sportivi profesionişti sau amatori, din România sau din străinătate, se pot înscrie la ediţia a IV-a a Maratonului Nisipului, eveniment internaţional care va avea loc în data de 26 martie 2017, pe plaja din staţiunea Mamaia.
Cercetasii au deschis prima anticafenea din Cluj
Pentru un oras in care multe minti creative aduc la viata numeroase proiecte este nevoie de mai multe spatii pe masura care sa tina pasul cu nevoile creatorilor. Avand in vedere acest lucru, cercetasii din Cluj-Napoca propun ideea curajoasa de anticafenea, care pune la dispozitia publicului un spatiu versatil. Acest loc poarta numele de „Scout House”.
Echipa MPG, pusa pe joaca si pe sotii, ti-a pregatit un eveniment cu totul special, cu o tematica inedita in zona competitiilor dedicate amatorilor de miscare. Esti invitat la o fuga pe ulita, in care esti provocat sa iti aduci aminte de vremurile copilariei, sa alergi liber si fara griji, sa razi si sa te distrezi, intr-o atmosfera deosebita, alaturi de cei dragi. Cu alte cuvinte ti s-a pus la cale o aventura vesela si creativa, la finalul sezonului de alergare RUNFEST 2016!


Articole pe pagina
pagina 1 din 38
 1  2  3  4  5  6 

Social Gym se pregateste pentru 6 aprilie, ziua sportului pentru dezvoltare si pace Asociatia Casiopeea sustine creativitatea si premiaza cel mai bun scurtmetraj pe tema solidaritatii si a sanatatii prin sport Primavara se numara sportivii de la malul marii, haideti sa ne miscam in 2017 Cercetasii au deschis prima anticafenea din Cluj Vino sa te intreci la jocurile copilariei in competitia RUNFEST, Fuga pe ulita Copiii din satul Cisnadie au un loc nou de joaca, datorita fondurilor stranse la maratonul din Sibiu Acum I'Velo si in Bucuresti Antreprenori si persoane cu dizabilitati isi dau intalnire pentru a juca baschet in scaune rulante Redescopera magia parcului Gheraiesti in a III-a editie a Festivalului Educational Zilele Parcului Gheraiesti Campina Open MTB - Race for Autism ed. a V-a