Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

RESPONSABILITATE SOCIALA

Articole pe pagina
pagina 1 din 198
 1  2  3  4  5  6 

Bursa Binelui a premiat castigatorii Campionatului de Bine, ediția a IV-a
Cea de-a IV-a ediție a Campionatului de Bine - cea mai amplă competiție dedicată finanțării organizațiilor neguvernamentale prin intermediul donațiilor individuale - s-a încheiat joi, 9 martie, cu festivitatea de premiere a celor 42 de proiecte finaliste, care a avut loc la sediul central BCR.
ReConnect, cel mai mare program de recrutare a femeilor temporar aflate intr-o pauza in cariera
Vodafone Group lansează programul ReConnect în toate cele 26 de țări în care operează, inclusiv în România, pentru a recruta femei talentate care au ieșit din câmpul muncii timp de mai mulți ani - în cele mai multe cazuri, pentru a se ocupa de familie - și care ar dori să se întoarcă să lucreze cu normă întreagă sau cu program flexibil, dar care întâmpină dificultăți în crearea conexiunilor profesionale necesare sau redobândirea abilităților de care au nevoie.
Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi
Au fost desemnate cele 5 proiecte care vor fi susținute financiar de Fondul Mega Image pentru Comunitate. Fundația Comunitară București se va ocupa de grantul de 85.000 lei, acesta fiind împărțit celor 5 proiecte cu sume medii de 16.460 lei.
Branding for Good, un nou fel de a gandi un business
Brandurile bune sunt cele pentru care succesul comercial și impactul social pozitiv decurg din același plan de afaceri. Ele generează valoare pentru societate prin activitatea lor de bază, nu prin eforturi adiacente, „de weekend” sau de fațadă. Aceste branduri sunt percepute drept responsabile, implicate și credibile, într-o epocă în care oamenii devin tot mai sceptici și mai puțin loiali comercial. Iar contribuția lor la rezolvarea problemelor sociale merge mână în mână cu succesul economic.
În cadrul competiției, organizată de Bursa Binelui, au fost înscrise 110 proiecte sociale, implementate de 81 de ONG-uri din 23 de județe ale tării, inclusiv București.


Articole pe pagina
pagina 1 din 198
 1  2  3  4  5  6 

Bursa Binelui a premiat castigatorii Campionatului de Bine, editia a IV-a ReConnect, cel mai mare program de recrutare a femeilor temporar aflate intr-o pauza in cariera Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi Branding for Good, un nou fel de a gandi un business Numar record de donatii pentru proiecte sociale inscrise la Campionatul de Bine MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei 30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa Programul Spatii Verzi a fost lansat Peste 51.000 euro atrase de ONG-uri din donatii individuale in Campionatul de Bine