Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

RESPONSABILITATE SOCIALA

Articole pe pagina
pagina 1 din 201
 1  2  3  4  5  6 

?coala ?i Facebook-ul, terenul de joac? al bullying-ului
Se lansează campania „Viața secretă a copilului tău”, o inițiativă care își propune să ajute copiii, părinții și profesorii din România să lupte împotriva bullying și cyberbullying (hărțuirea prin intermediul tehnologiei), fenomene extrem de răspândite la nivel mondial, care au luat amploare și în România, cu efecte ce pot fi devastatoare în dezvoltarea celor mici.
1 Comentarii Data: 25-05-2017
Citeste intregul articol
Cercet?toare de renume preg?tesc elevele pentru o carier? în ?tiin?e exacte
L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO (CNR UNESCO) lansează un program de mentorat, prin care pregătesc adolescentele din clasele V–VIII pentru o carieră în domeniul științelor exacte. Inițiativa face parte din programul de burse naționale L’Oréal - UNESCO „Pentru femeile din ştiinţă”.
S-a lansat concursul „eProfesor” pentru profesorii digitali ai anului
Samsung Electronics România a lansat programul educațional pilot „eProfesor”, prin care încurajează integrarea conținutului digital în modul de predare al profesorilor, pentru ca elevii să beneficieze de ore cât mai interactive și atractive.
La Electric Drive s-a discutat despre provoc?rile ?i progresele privind mobilitatea electric?
Conferința „Electric Drive” a reunit, în calitate de speakeri, specialiști din partea companiilor și autorităților: Administrația Fondului pentru Mediu, ALD International, Orange România, Groupe Renault România, Colliers România, ALD Automotive România, TMC Electric Mobility, Let’s Do It, România! și Deloitte România; Speakerii prezenți au discutat despre provocările fundamentale aduse de dezvoltarea mobilității electrice;
Se d? startul Digitaliadei pentru ?colile din mediul rural
Concursul pentru școli Digitaliada 2017-2018 este deschis până la data de 2 iunie 2017. Școlile din mediul rural pot câștiga un laborator digital și materiale digitale pentru a susține predarea disciplinelor matematică și TIC.


Articole pe pagina
pagina 1 din 201
 1  2  3  4  5  6 

Școala și Facebook-ul, terenul de joacă al bullying-ului Cercetătoare de renume pregătesc elevele pentru o carieră în științe exacte S-a lansat concursul „eProfesor” pentru profesorii digitali ai anului La Electric Drive s-a discutat despre provocările și progresele privind mobilitatea electrică Se dă startul Digitaliadei pentru școlile din mediul rural Intră în ritmul Maratonului Olteniei, 26-27 august! Rezervă-ți locul la cursa preferată, de MTB sau Trail Run 400 de calculatoare la dublu click distanță România Meseriașă aduce 22 000 euro către sculărie și laboratoare auto în Târgu Jiu Comunitatea profesorilor "altfel" se extinde Premiile Mentor, excelența în educație este premiată