Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

RESPONSABILITATE SOCIALA

Articole pe pagina
pagina 1 din 197
 1  2  3  4  5  6 

În cadrul competiției, organizată de Bursa Binelui, au fost înscrise 110 proiecte sociale, implementate de 81 de ONG-uri din 23 de județe ale tării, inclusiv București.
MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero
În această primăvară, DERO va susține două proiecte în cadrul noii lor campanii „DERO susține visurile româncelor”, inițiativă care încurajează pe cei care creează oportunități pentru femeile din România. Cele două proiecte selectate sunt brutăria care face pâine cu maia MamaPan, proiect inițiat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate, și Anotimpuri la borcan - un proiect al asociației neguvernamentale React.
Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei
Aflat la a opta ediție, programul de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din știință” sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse pentru tinere cercetătoare din aria Științelor Vieții și a Știintelor Fizice. Ediția 2017 se deschide mâine, 15 februarie, iar tinerele cercetătoare își pot depune candidatura pe site-ul competiției care poate fi accesat aici. Valoarea unei burse este de 42.000 lei.
30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa
De 30 de ani, JA Europa și Citi Foundation colaborează pentru a dezvolta abilitățile antreprenoriale și a spori gradul de alfabetizare financiară a elevilor de liceu din 19 țări europene. În cadrul inițiativei ”Pathways to Progress”, JA Europa și Citi Foundation vor instrui peste 48.000 de tineri (cu vârste între 15 și 18 ani), în anul școlar 2016-2017, prin programul Fii Antreprenor și prin Certificatul de Competențe Antreprenoriale.
Programul Spatii Verzi a fost lansat
Fundația pentru Parteneriat lansează cea de-a 12-a ediție a programului Spații Verzi, cea mai veche platformă de responsabilitate socială creată în parteneriat cu MOL România, prin care compania alocă asociațiilor și organizațiilor un fond anual de 677.000 lei pentru implementarea proiectelor de protecție a mediului și de încurajare a implicării tinerilor în activități relevante.


Articole pe pagina
pagina 1 din 197
 1  2  3  4  5  6 

Numar record de donatii pentru proiecte sociale inscrise la Campionatul de Bine MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei 30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa Programul Spatii Verzi a fost lansat Peste 51.000 euro atrase de ONG-uri din donatii individuale in Campionatul de Bine Impact semnificativ pentru programul Fundatiei Noi Orizonturi Fundatia Orange ofera 250.000 euro pentru proiecte dedicate persoanelor cu deficiente de vedere si auz Permise de conducere pentru a cladi un viitor mai bun in mediile dezavantajate Metropolitan Life a facut o mica recapitulare a felului in care o companie poate schimba viata comunitatii