Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Articole despre CSR

Articole pe pagina
pagina 1 din 91
 1  2  3  4  5  6 

89% dintre investitori considera ca grija pentru mediu si societate poate genera profit
În contextul recentelor scandaluri sociale şi de mediu, 82% dintre investitorii instituţionali spun că riscurile sociale și cele legate de mediu și de guvernanţa corporativă (riscurile ESG) au fost ignorate prea multă vreme de către oamenii de afaceri, se arată în studiul EY - Is your nonfinancial performance revealing the true value of your business to investors?.
Cel de-al XII-lea Atelier UMANager: Este profitabil sa faci bine?
Patru antreprenori români de succes și doi experți în CSR și politologie ne răspund la aceste întrebări pe 10 aprilie la cel de-al XII-lea Atelier de Leadership Moral UMANager, cu tema: „Responsabilitatea Socială- este profitabil să faci bine?”
ReConnect, cel mai mare program de recrutare a femeilor temporar aflate intr-o pauza in cariera
Vodafone Group lansează programul ReConnect în toate cele 26 de țări în care operează, inclusiv în România, pentru a recruta femei talentate care au ieșit din câmpul muncii timp de mai mulți ani - în cele mai multe cazuri, pentru a se ocupa de familie - și care ar dori să se întoarcă să lucreze cu normă întreagă sau cu program flexibil, dar care întâmpină dificultăți în crearea conexiunilor profesionale necesare sau redobândirea abilităților de care au nevoie.
Branding for Good, un nou fel de a gandi un business
Brandurile bune sunt cele pentru care succesul comercial și impactul social pozitiv decurg din același plan de afaceri. Ele generează valoare pentru societate prin activitatea lor de bază, nu prin eforturi adiacente, „de weekend” sau de fațadă. Aceste branduri sunt percepute drept responsabile, implicate și credibile, într-o epocă în care oamenii devin tot mai sceptici și mai puțin loiali comercial. Iar contribuția lor la rezolvarea problemelor sociale merge mână în mână cu succesul economic.
30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa
De 30 de ani, JA Europa și Citi Foundation colaborează pentru a dezvolta abilitățile antreprenoriale și a spori gradul de alfabetizare financiară a elevilor de liceu din 19 țări europene. În cadrul inițiativei ”Pathways to Progress”, JA Europa și Citi Foundation vor instrui peste 48.000 de tineri (cu vârste între 15 și 18 ani), în anul școlar 2016-2017, prin programul Fii Antreprenor și prin Certificatul de Competențe Antreprenoriale.


Articole pe pagina
pagina 1 din 91
 1  2  3  4  5  6 

89% dintre investitori considera ca grija pentru mediu si societate poate genera profit Cel de-al XII-lea Atelier UMANager: Este profitabil sa faci bine? ReConnect, cel mai mare program de recrutare a femeilor temporar aflate intr-o pauza in cariera Branding for Good, un nou fel de a gandi un business 30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa Echipa heRObotics din Timisoara isi indeplineste visul de a ajunge la NASA cu #unpicdeajutor de la BRD Femei de Afaceri cu Stil. Sesiuni interactive si povesti de succes Sustinem excelenta in educatie prin burse de studiu tintite spre studentii care performeaza Raport de CSR pe domeniile tehnologiei, educatiei si al actiunilor caritabile In 2015, doar un sfert dintre companiile cu profit au sustinut sectorul non-profit prin facilitati fiscale