Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Articole despre CSR

Articole pe pagina
pagina 1 din 90
 1  2  3  4  5  6 

30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa
De 30 de ani, JA Europa și Citi Foundation colaborează pentru a dezvolta abilitățile antreprenoriale și a spori gradul de alfabetizare financiară a elevilor de liceu din 19 țări europene. În cadrul inițiativei ”Pathways to Progress”, JA Europa și Citi Foundation vor instrui peste 48.000 de tineri (cu vârste între 15 și 18 ani), în anul școlar 2016-2017, prin programul Fii Antreprenor și prin Certificatul de Competențe Antreprenoriale.
Echipa heRObotics din Timisoara  isi indeplineste visul de a ajunge la NASA cu #unpicdeajutor de la BRD
Echipa heRObotics, formată din patru elevi din Timișoara, printre cei mai buni din lume în robotică, va ajunge în Statele Unite ale Americii, pentru a participa în finala concursului Zero Robotics, organizat de NASA și Agenția Spațială Europeană, fiind sprijiniți de BRD – Groupe Société Générale. Banca oferă echipei toată finanțarea necesară pentru deplasarea în Massachusetts, la finalul lunii ianuarie.
Femei de Afaceri cu Stil. Sesiuni interactive si povesti de succes
Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil își propune să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri feminin și să creeze o comunitate dinamică de femei cu iniţiativă. În toți cei șapte ani de organizare, evenimentul a reunit nume de referință din antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din diverse arii, reprezentante care întruchipează conceptul de „femei de succes în România”.
Sustinem excelenta in educație prin burse de studiu tintite spre studentii care performeaza
Tinerii români care demonstrează performanță academică și au nevoie de sprijin în aprofundarea studiului la universități de prestigiu din spațiul germanofon sunt ajutați prin burse de studiu pentru a-și aprofunda studiile și pentru a se dezvolta multilateral fără a avea problema finanțării. Inițiativa a fost dezvoltată de Liga Studenților Români în Străinătate (LSRS) în parteneriat cu Kaufland România.
Raport de CSR pe domeniile tehnologiei, educatiei si al actiunilor caritabile
Kaspersky Lab a anuntat publicarea celei de-a doua editii a Raportului de Responsabilitate Sociala Corporativa. Raportul include initiativele companiei in domeniul tehnologiei, al educatiei si al actiunilor caritabile. Fiecare sectiune este ilustrata cu povesti reale.


Articole pe pagina
pagina 1 din 90
 1  2  3  4  5  6 

30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa Echipa heRObotics din Timisoara isi indeplineste visul de a ajunge la NASA cu #unpicdeajutor de la BRD Femei de Afaceri cu Stil. Sesiuni interactive si povesti de succes Sustinem excelenta in educatie prin burse de studiu tintite spre studentii care performeaza Raport de CSR pe domeniile tehnologiei, educatiei si al actiunilor caritabile In 2015, doar un sfert dintre companiile cu profit au sustinut sectorul non-profit prin facilitati fiscale Ecologizare in Valea Cerbului Ready for Excellence - angajati din 13 tari construiesc locuinte pentru familii cu venituri mici Initiativa De-a Arhitectura sustinuta la Swimathon 2016 65% dintre angajatori sunt nemultumiti de calitatea pregatirii practice din invatamantul profesional din Romania