Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Articole despre CSR

Articole pe pagina
pagina 1 din 91
 1  2  3  4  5  6 

S-a lansat concursul „eProfesor” pentru profesorii digitali ai anului
Samsung Electronics România a lansat programul educațional pilot „eProfesor”, prin care încurajează integrarea conținutului digital în modul de predare al profesorilor, pentru ca elevii să beneficieze de ore cât mai interactive și atractive.
400 de calculatoare la dublu click distan??
Ateliere fără Frontiere a lansat ce-a de-a treia ediție a programului de solidaritate digitală „Dublu click pe educație cu Groupe Renault”. Între 10 mai şi 4 iunie 2017, organizaţiile interesate se pot înscrie pentru proiect pe platfoma educlick.ro
89% dintre investitori considera ca grija pentru mediu si societate poate genera profit
În contextul recentelor scandaluri sociale şi de mediu, 82% dintre investitorii instituţionali spun că riscurile sociale și cele legate de mediu și de guvernanţa corporativă (riscurile ESG) au fost ignorate prea multă vreme de către oamenii de afaceri, se arată în studiul EY - Is your nonfinancial performance revealing the true value of your business to investors?.
Cel de-al XII-lea Atelier UMANager: Este profitabil sa faci bine?
Patru antreprenori români de succes și doi experți în CSR și politologie ne răspund la aceste întrebări pe 10 aprilie la cel de-al XII-lea Atelier de Leadership Moral UMANager, cu tema: „Responsabilitatea Socială- este profitabil să faci bine?”
ReConnect, cel mai mare program de recrutare a femeilor temporar aflate intr-o pauza in cariera
Vodafone Group lansează programul ReConnect în toate cele 26 de țări în care operează, inclusiv în România, pentru a recruta femei talentate care au ieșit din câmpul muncii timp de mai mulți ani - în cele mai multe cazuri, pentru a se ocupa de familie - și care ar dori să se întoarcă să lucreze cu normă întreagă sau cu program flexibil, dar care întâmpină dificultăți în crearea conexiunilor profesionale necesare sau redobândirea abilităților de care au nevoie.


Articole pe pagina
pagina 1 din 91
 1  2  3  4  5  6 

S-a lansat concursul „eProfesor” pentru profesorii digitali ai anului 400 de calculatoare la dublu click distanță 89% dintre investitori considera ca grija pentru mediu si societate poate genera profit Cel de-al XII-lea Atelier UMANager: Este profitabil sa faci bine? ReConnect, cel mai mare program de recrutare a femeilor temporar aflate intr-o pauza in cariera Branding for Good, un nou fel de a gandi un business 30 de ani de sustinere a educatiei antreprenoriale in Europa Echipa heRObotics din Timisoara isi indeplineste visul de a ajunge la NASA cu #unpicdeajutor de la BRD Femei de Afaceri cu Stil. Sesiuni interactive si povesti de succes Sustinem excelenta in educatie prin burse de studiu tintite spre studentii care performeaza