Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Oportunitati pentru ONG-uri

Articole pe pagina
pagina 1 din 16
 1  2  3  4  5  6 

Programul Spatii Verzi a fost lansat
Fundația pentru Parteneriat lansează cea de-a 12-a ediție a programului Spații Verzi, cea mai veche platformă de responsabilitate socială creată în parteneriat cu MOL România, prin care compania alocă asociațiilor și organizațiilor un fond anual de 677.000 lei pentru implementarea proiectelor de protecție a mediului și de încurajare a implicării tinerilor în activități relevante.
IKEA Romania lanseaza Fondul IKEA pentru Mediul Urban - un program local pentru mediu si comunitate
IKEA România lansează prima ediție a Fondului IKEA pentru Mediul Urban, cu valoarea totală de 339.000 lei (echivalentul a 75.000 euro), în primul an. Fondul va susține financiar, timp de trei ani, între trei și cinci proiecte, din București și Ilfov, în care să fie implicată comunitatea din apropierea magazinului IKEA Băneasa: protejarea resurselor naturale, educație și conștientizare, prevenirea și adaptarea la efectele schimbărilor climatice. Ideile de proiect pot fi trimise până pe 31 ianuarie 2017, ora 23:59, pe platforma programului.
Mosul ECDL e pe drum. Au Inceput Inscrierile la Scoala care daruieste
Au început înscrierile la Şcoala care dăruieşte! Perioada în care poți intra în competiție se finalizează pe 12 decembrie 2016. Prin această Școală, ECDL ROMANIA promovează şi sprijină iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din învăţământul preuniversitar din toată ţara, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Spuneţi ce fapte bune pregătiţi de sărbători împreună cu profesorii şi elevii voştri şi Moşul ECDL poate să vi se alăture!
Zambeste Romania a ajuns la scolile din intreaga tara
Pentru al 4-lea an la rand, programul educational urmareste promovarea igienei orale in randul celor mici. Programul a vizat scoli din 13 orase si a presupus o adevarata mobilizare de forte. 45 de medici dentisti si 40 de studenti la Facultatea de medicina dentara.
Nominalizari solicitate mediului ONG pentru Premiile de Excelenta in domeniul dizabilitatii
ANPD invita organizatiile neguvernamentale sa depuna propuneri de candidaturi pentru premiile de excelenta in domeniul dizabilitatii. Afla din stire care sunt criteriile de eligibilitate, datele limita, si multe alte detalii importante.


Articole pe pagina
pagina 1 din 16
 1  2  3  4  5  6 

Programul Spatii Verzi a fost lansat Se lanseaza Fondul IKEA pentru Mediul Urban - un program local pentru mediu si comunitate Mosul ECDL e pe drum. Au Inceput Inscrierile la Scoala care daruieste Zambeste Romania a ajuns la scolile din intreaga tara Nominalizari solicitate mediului ONG pentru Premiile de Excelenta in domeniul dizabilitatii Finantare pentru ideile high-tech care vor sa schimbe lumea in bine 100 de ONG-uri romanesti pot obtine granturi de 42.000 de Euro Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor supune consultarii trei Ghiduri ale aplicantilor elaborate in cadrul Programelor finantate prin Granturile SEE 2009-2014 Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada competitia pentru scolile gimnaziale din mediul rural Finantari in valoare de 200.000 de euro oferite de OMV Petrom in competitia „Idei din Tara lui Andrei"