Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Proiecte CSR

Articole pe pagina
pagina 1 din 85
 1  2  3  4  5  6 

Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi
Au fost desemnate cele 5 proiecte care vor fi susținute financiar de Fondul Mega Image pentru Comunitate. Fundația Comunitară București se va ocupa de grantul de 85.000 lei, acesta fiind împărțit celor 5 proiecte cu sume medii de 16.460 lei.
MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero
În această primăvară, DERO va susține două proiecte în cadrul noii lor campanii „DERO susține visurile româncelor”, inițiativă care încurajează pe cei care creează oportunități pentru femeile din România. Cele două proiecte selectate sunt brutăria care face pâine cu maia MamaPan, proiect inițiat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate, și Anotimpuri la borcan - un proiect al asociației neguvernamentale React.
Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei
Aflat la a opta ediție, programul de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din știință” sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse pentru tinere cercetătoare din aria Științelor Vieții și a Știintelor Fizice. Ediția 2017 se deschide mâine, 15 februarie, iar tinerele cercetătoare își pot depune candidatura pe site-ul competiției care poate fi accesat aici. Valoarea unei burse este de 42.000 lei.
Impact semnificativ pentru programul Fundatiei Noi Orizonturi
Anul 2016 a dus la strângerea unui total de 810.000 de lei prin campania de donații de la casele de marcat din magazinele Lidl, sumă pe care compania a suplimentat-o cu 410.000 de lei. Din dorința de a continua sprijinul acordat organizațiilor care dezvoltă proiecte în scopuri umanitare, Lidl lansează o nouă campanie, în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi.
Fundația Orange ofera 250.000 euro pentru proiecte dedicate persoanelor cu deficiente de vedere si auz
Fundaţia Orange a lansat cea de-a şasea ediţie a fondului de finanţare „Lumea prin Culoare şi Sunet" ce se adresează organizaţiilor nonprofit care doresc să implementeze proiecte în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere şi/sau de auz sau alte deficienţe asociate. În 2017, valoarea totală a fondului de finanţare este de 250.000 de euro, iar sprijinul financiar acordat de Fundaţia Orange unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro.


Articole pe pagina
pagina 1 din 85
 1  2  3  4  5  6 

Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei Impact semnificativ pentru programul Fundatiei Noi Orizonturi Fundatia Orange ofera 250.000 euro pentru proiecte dedicate persoanelor cu deficiente de vedere si auz Permise de conducere pentru a cladi un viitor mai bun in mediile dezavantajate Metropolitan Life a facut o mica recapitulare a felului in care o companie poate schimba viata comunitatii Electrica a desemnat ONG-urile castigatoare ale primului sau program de granturi 51 de proiecte inscrise in competitia Urbaniada lupta pentru spatii publice pentru cetateni Seniorii din caminul Academician Nicolae Cajal intampina sarbatorile de iarna in atmosfera colindelor de Craciun