Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Proiecte CSR

Articole pe pagina
pagina 1 din 86
 1  2  3  4  5  6 

Provocare la Obor, cum arata cel mai tineresc iepura? de Pa?te
Pe 7 aprilie, Veranda Mall a organizat o activitate dedicată copiilor de la grădinițele și școlile din zona Obor, în cadrul căreia aceștia au fost invitați să arate o serie de lucrări tematice pe care le-au făcut cu ocazia Paștelui. Peste 400 de copii au fost prezenți vineri la Veranda Mall și au decorat cu lucrările lor Oul Uriaș din fața centrului comercial, un simbol al sărbătorilor de Paști.
Inspiration with Brand Minds, sau cum te po?i dezvolta etic ca tân?r în România
Inspiration with Brand Minds se adresează tinerilor interesați de dezvoltarea personală și profesională, dar și celor care caută să își adapteze planurile sau viziunea asupra anumitor proiecte, lăsându-se inspirați de poveștile și experiențele invitaților.
14 ?coli noi pot aplica pentru programul tip afterschool Nou? Ne Pas?
Școlile care își doresc să participe în programul Nouă ne Pasă și funcționează în comunități defavorizate din cele opt județe pot depune aplicații pentru finanțare până la 15 mai, urmând ca unitățile preselectate în program să fie anunțate până la finalul lunii mai. Lista școlilor care vor primi finanțare va fi finalizată în luna august, după ce toate comunitățile vor fi evaluate.
Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi
Au fost desemnate cele 5 proiecte care vor fi susținute financiar de Fondul Mega Image pentru Comunitate. Fundația Comunitară București se va ocupa de grantul de 85.000 lei, acesta fiind împărțit celor 5 proiecte cu sume medii de 16.460 lei.
MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero
În această primăvară, DERO va susține două proiecte în cadrul noii lor campanii „DERO susține visurile româncelor”, inițiativă care încurajează pe cei care creează oportunități pentru femeile din România. Cele două proiecte selectate sunt brutăria care face pâine cu maia MamaPan, proiect inițiat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate, și Anotimpuri la borcan - un proiect al asociației neguvernamentale React.


Articole pe pagina
pagina 1 din 86
 1  2  3  4  5  6 

Provocare la Obor, cum arata cel mai tineresc iepuraș de Paște Inspiration with Brand Minds, sau cum te poți dezvolta etic ca tânăr în România 14 școli noi pot aplica pentru programul tip afterschool Nouă Ne Pasă Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei Impact semnificativ pentru programul Fundatiei Noi Orizonturi Fundatia Orange ofera 250.000 euro pentru proiecte dedicate persoanelor cu deficiente de vedere si auz Permise de conducere pentru a cladi un viitor mai bun in mediile dezavantajate Metropolitan Life a facut o mica recapitulare a felului in care o companie poate schimba viata comunitatii