Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Intră în ritmul Maratonului Olteniei, 26-27 august! Rezervă-ți locul la cursa preferată, de MTB sau Trail Run

Data: 16-05-2017
Intr? în ritmul Maratonului Olteniei, 26-27 august! Rezerv?-?i locul la cursa preferat?, de MTB sau Trail Run

Maratonul Olteniei este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune deluroasă din vecinatatea orașului Râmnicu Vâlcea și de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country. Astfel, pentru ediția din 2017, alergătorii și bicicliștii amatori se vor putea întrece în patru probe consacrate, MTB Cross-country pe două variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, si lung - de 51 km și Trail Running pe doua trasee: unul de semimaraton, de 22 km, si un cros de 10,5 km.

Contravaloarea taxelor de participare și cea a donațiilor individuale făcute de sportivi direct pe site, alături de cele ale partenerilor și cele ale companiei CEZ Romania vor fi direcționate integral către dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina (CTS) Valcea

Anul trecut s-au înscris la start 543 de sportivi - 292 participanți la cursa de MTB, 256 de participanti la cursa de TRAIL si 135 de copii cu varste intre 4 si 13 ani. Ajutoare de nadejde au fost cei 102 angajati CEZ înscriși ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza „cursa 4x4 pentru corpul tau!” Suma stransa din taxele de participare, la care s-a adaugat cea donata de CEZ Romania, in valoare totala de 15.000 Euro, a fost utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea. 

Urmariti indeaproape www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si https://www.facebook.com/energiepentrubine si veti afla la timp informatii despre eveniment, sfaturi de pregatire si experiente din anii anteriori.
 
Te așteptam la start in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea! Spor la antrenamente!

* Primii 50 de participanti care se inscriu la fiecare dintre probe (MTB 33/MTB51) sau TRAIL (TRAIL 10/TRAIL 22) au o taxa promotionala de 50 lei; Primii 5 participanti care aleg pachetul combo MTB+TRAIL au o taxa promotionala de 75 lei (indiferent de combinatia aleasa). Perioada de valabilitate a ofertei Happy este până pe 19 mai, in limita locurilor disponibile.

Cercetătoare de renume pregătesc elevele pentru o carieră în științe exacte La Electric Drive s-a discutat despre provocările și progresele privind mobilitatea electrică România Meseriașă aduce 22 000 euro către sculărie și laboratoare auto în Târgu Jiu Raftul cu experiențe pregătește tinerilor din clasa a XI-a o vară plină de aventuri și descoperiri Provocare la Obor, cum arata cel mai tineresc iepuraș de Paște Inspiration with Brand Minds, sau cum te poți dezvolta etic ca tânăr în România 14 școli noi pot aplica pentru programul tip afterschool Nouă Ne Pasă Comunitatea din Bucuresti are ocazia sa se imbunatateasca cu 5 proiecte noi MamaPan si Anotimpuri la borcan isi vor vedea visele implinite cu ajutorul Dero Se cauta femei din stiinta pentru burse de 42 000 lei