50% reducere pentru ONG-isti la atelierul de comunicare NESTworking

0

In primul rand, trebuie sa va spunem ca e vorba despre un atelier de comunicare interpersonala si ca are loc in grup mic, de 9 persoane. Metoda e coachingul de grup si un plus important e feedbackul permanent, din partea antrenoarei si a colegilor. Antrenoarea e Magda Bunea, coach, pe care o puteti cunoaste mai bine din acest interviu.

De ce e foarte importanta comunicarea in ONG-uri?

Un raspuns ar fi ca e importanta pentru ca in ONG-uri e mai multa presiune, daca ne gandim ca presiunea apare unde sunt resurse putine, unde e urgenta si unde e multa dependenta – de alti oameni, de care depinde implementarea cu succes a proiectelor.

O comunicare mai buna in echipa ONG-ului si intre ONG-isti si parteneri externi creste sansele unor raspunsuri favorabile, mai rapide si creste sansele sa apara idei noi. De asemenea, o constientizare mai buna a lucrurilor pe care le faci si a felului in care le faci, te poate scoate din rutina si te poate face sa vezi noi oportunitati.

Atelierul de comunicare are loc in perioada 27 iulie – 20 august la Bucuresti, are 8 intalniri, luni si joi de la 19:00 la 20:30, plus o intalnire ulterioara de follow-up.

Revista de Povestiri, organizatoarea atelierului, ofera ONG-istilor 50% reducere. Pentru inscriere, trimiteti un mail la adresa simina [at] revistadepovestiri.ro, cu subiectul „NESTworking ONG” pana cel tarziu duminica, 26 iulie, la 12:00. Precizati si ONG-ul din care faceti parte si motivatia voastra. Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor.

Mai multe detalii despre atelier gasiti aici.

Aceasta reducere pentru ONG-isti este valabila pentru orice atelier fara preselectie organizat de Revista de Povestiri, in limita locurilor ramase libere dupa incheierea perioadei de inscriere. Mai multe despre aceasta oportunitate aici.