Informare suplimentara privind dezbaterile regionale organizate in scopul modificarii OG nr. 68/2003

0

Stimati colegi,

In urma solicitarilor Dvs revenim cu mai multe detalii legate de dezbaterile regionale organizate in scopul modificarii OG nr.68/2003 privind serviciile sociale.

Aceste intalniri fac parte din procesul de consultare privind imbuntatirea OG 68 si sunt organizate la initiativa FDSC, Centras si Camera Deputatilor cu sprjinul cu Fundatiei “Pentru Voi”, Salvati Copiii si Caritas. Scopul dezbaterilor este de a colecta si a discuta observatiile primite din partea sectorului non guvernamental si a actorilor publici pe documentul de lucru care contine propunerea de imbunantatire a OG nr.68/2003, si care este transmis de catre partenerii locali participantilor care au confirmat participarea la aceste evenimente. Acest document este rezultatul consultarilor cu reprezentantii sectorului ONG, Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Camerei Deputatilor. Forma finala a proiectului de lege va fi discutata la intalnirea ce urmeaza a fi organizata la Bucuresti, inclusiv cu reprezentantii Ministerului Muncii.

Calendarul dezbaterilor locale este urmatorul:

-Timisoara ,10 August 2010, organizator Fundatia Pentru Voi;

-Iasi, 12 August 2010, organizator Salvati Copiii Filiala Iasi, locatie Prefectura Iasi;

-Targu Mures, 2 Septembrie 2010 , organizator Caritas Targu Mures, locatia va fi confirmata ulterior.

-Bucuresti, 16 Septembrie 2010, organizator FDSC.

Structura agendei ce urmeaza a fi folosita in cadrul dezbaterilor este similara pentru toate locatiile. Pentru exemplificare puteti consulta agenda intalnirii de la Iasi.

Pentru informatii suplimentare legate de proiectul de modificare al OG nr.68, ne puteti contacta prin email la adresa: [email protected]