Scrisoare deschisa cu privire la liniile de finantare nr.112/2011 si nr.1/2010

0

Organizatiile care au depus  propuneri de proiect in cadrul POS DRU, Cererea de proiecte nr.112/2011 “Dezvoltarea economiei sociale”  sau PO DCA, Cererea de proiecte nr.1/2010 “Cresterea capacitatii proprii a organizatiilor neguvernamentale de a colabora cu institutiile administratiei publice din Romania”  au lansat o scrisoare deschisa prin care atrag atentia ca sutele de solicitanti care au depus cereri in cadrul acestor doua linii de finantare nu au primit, nici pana in momentul de fata, nici un raspuns. Mai mult, nici un beneficiar nu a primit vreo explicatie din partea vreuneia dintre cele doua autoritati de management in cauza.

Organizatiile membre ale Coalitiei ONGuri pentru Fonduri Structurale, initiatoare ale acestui demers, invita toate organizatiile aflate in aceasta situatie, sa semneze scrisoarea disponibila AICI.

Acordul dumneavoastra poate fi trimis pana la data de 18 noiembrie, la adresa de email [email protected], persoana de contact Adrian Sorescu. Scrisoarea, insotita de semnaturile sustinatorilor va fi trimisa Primului Ministru in perioada imediat urmatoare.

*Demers sprijinit de Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale