Scrisoare deschisa de respingere a Legii Antreprenorului Social

0

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile invita ONG-urile  sa sustina respingerea de plenul Camerei Deputatilor Legea Antreprenorului Social, prin transmiterea unei solicitari in acest sens deputatilor pana miercuri 21 septembrie 2011 ora 16:00. Textul scrisorii de respingere a Legii Antreprenorului Social este disponibil AICI.

Va rugam sa transmiteti scrisoarea completata, semnata si stampilata prin email la adresa [email protected] , persoana de contact Viorelia Avram sau pe fax la 021-3100180.

Mentionam ca scrisoarea semnata in luna iunie de 62 de organizatii  a fost transmisa si catre Grupurile Parlamentare si conducerea Camerei Deputatilor.

Pentru a va documenta cu privire la motivele pentru care se solicita respingerea legii puteti accesa  AICI textul Memoriului privind Legea Antreprenorului Social inaintat de ONG-uri in luna iunie 2011. 

 Puteti trimite scrisoarea dvs. de respingere si oricarui deputat. Adresele de email ale deputatilor din Parlamentul Romaniei sunt disponibile la www.cdep.ro.