Ultima sansa de a aduce amendamente proiectului legii asistentei sociale

0

Proiectul Legii asistentei sociale a fost inregistrat astazi pentru dezbatere la Camera Deputatilor, in calitatea sa de camera decizionala.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul acesteia, dezbaterea se va realiza intr-un interval neobisnuit de scurt, ceea ce intareste declaratiile publice din aceasta toamna ale reprezentantilor Guvernului de a adopta legea pana la finalul acestui an, astfel incat ea sa intre in vigoare din 2012.

Proiectul este inaintat pentru raport catre Comisia de munca si protectie sociala, iar eventualele amendamente se pot depune pana vineri, 11 noiembrie 2011. Potrivit informatiilor publice in acest moment, sedinta de dezbatere va avea loc in comisii in cursul zilei de luni, 14 noiembrie 2011, cand este de altfel si termenul pentru elaborarea raportului ce va insoti proiectul in plenul Camerei Deputatilor. Participarea la dezbaterea comisiilor este posibila pentru orice persoana interesata, in masura in care transmite in prealabil o solicitare scrisa catre presedintele acestora.

Mai multe informatii despre parcursul legislativ al acestui proiect de lege, precum si textul inaintat Camerei Deputatilor pot fi gasite la http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=12334