A inceput jurizarea celor mai buni studenti romani din tara si strainatate

0

A inceput jurizarea celor peste 200 de studenti romani inscrisi in cele opt categorii ale competitiei „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”pentru anul universitar 2011-2012.

Premiile vor fi oferite la Gala Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va reuni, ca in fiecare an, la Palatul Parlamentului, studenti si tineri profesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si cel neguvernamental. Cu acest prilej invitatii si membrii Ligii vor sarbatori totodata patru ani de existenta a LSRS. Desi inscrierile pentru concursul Studentul Anului s-au incheiat, lista participantilor la Gala ramane deschisa. Pana in acest moment peste 500 de studenti si absolventi care si-au rezervat un loc la Gala, la eveniment fiind asteptati peste 1000 de invitati.

Asemenea editiilor anterioare ale Galei Studentilor Romani din Strainatate, si in acest an din juriu fac parte personalitati din sfera publica romaneasca. Astfel, preselectia celor peste 200 de studenti, masteranzi si doctoranzi inscrisi in concurs se va face in prima etapa de catre laureatii editiilor precedente, iar selectia finala de catre juriul prezidat de Acad. Ionel Haiduc (Presedintele Academiei Romane) si alcatuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sanatatii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Muresan (Fundatia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Nationala a Romaniei), Dl. Radu Dudau (Universitatea Bucuresti) si Dl. George Ivascu (Teatrul Metropolis).

Cei care doresc sa participe pe 8 ianuarie 2013 la Gala Studentilor Romani din Strainatate la Palatul Parlamentului sunt invitati sa-si rezerve un loc gratuit in sala completand formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul se face gratuit, exclusiv pe baza listelor de inscrieri.