Aplici pentru Fondul ONG? Mai multi bani pentru activitatile proiectului, doar cu software pentru ONG-uri de la TechSoup

0

Te pregatesti sa aplici pentru Fondul ONG? Toate licentele de care ai nevoie sunt disponibile in catalogul TechSoup, iar bugetul este aproape zero.

Poti redirectiona bugetul de echipamente si licente catre activitatile proiectului, avand acces in acelasi timp si la programele care te pot ajuta sa iti derulezi proiectul cat mai eficient.

Inscrie-ti gratuit organizatia in Programul de Donatii Software TechSoup si poti avea acces la cele mai noi produse de la Microsoft, Cisco si Adobe, achitand doar o taxa modica de procesare a donatiei.

Cu bugetul de licente pe care l-ati cheltui in mod normal pentru echiparea unui computer cu sistem de operare si suita de office, puteti echipa 20 de computere pentru organizatia ta cu software pentru ONG-uri prin TechSoup.

In plus, acum gasesti in catalogul TechSoup produse care te pot ajuta si sa iti organizezi proiectele mai eficient: cele mai noi programe de project management de la Microsoft sunt deja disponibile pentru organizatia ta – puteti avea acces la activitatile proiectului si sarcini de oriunde va aflati prin serviciile de cloud, iar echipa ta isi poate coordona mai bine activitatile oriunde se afla.

Pot sa cumpar mai tarziu?

Nu este obligatoriu sa cumperi produse software. Pana vei avea nevoie de software-uri noi, poti participa gratuit la traininguri online, conferinte si alte evenimente special concepute pentru organizatiile neguvernamentale romanesti.

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.

TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.300.000 USD in ultimii 3 ani, oferind in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.