Ateliere Fara Frontiere doneaza 500 de calculatoare prin programul Educlick 1/2017

0

Educlick 1/2017: reutilizăm echipamente IT pentru educație și solidaritate!

Ateliere Fără Frontiere lansează în perioada 3 – 30 aprilie 2017 un nou apel la propuneri de proiecte, pentru dotare cu 500 de calculatoare recondiționate, dedicat instituțiilor de învățământ și ONG-urilor din comunități defavorizate, la nivel național. Sunt vizate propuneri de proiecte de educație și incluziune care au nevoie de dotare cu calculatoare.

În 2016 Assoclic a devenit Educlick, plecând de la constatarea că în ultimele ediții ale acestui program din ce în ce mai multe instituții de învățământ aplică pentru dotarea cu calculatoare. Programul Educlick este realizat cu sprijinul ECOTIC, singura organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, care finanțeaza activitatea de reutilizare.

 Prin intermediul programului Educlick 1/2017 instituțiile de învățământ, asociații și fundații şi alte organizații care activează în domeniul educației și incluziunii sociale vor putea beneficia de 500 de calculatoare recondiţionate în atelierul de inserție socio-profesională al Ateliere Fără Frontiere.

Organizațiile eligibile interesate vor putea completa formularul de candidatură în perioada 3-30 aprilie 2017 pe website-ul proiectului, unde este disponibil și regulamentul programului Educlick. Proiectele eligibile vor fi punctate și selectate de un juriu independent format din parteneri și finanțatori ai Ateliere Fără Frontiere. O ceremonie de premiere și de predare a calculatoarelor va fi organizată la sediul Ateliere Fără Frontiere din București.

Mai multe informații puteți găsit accesân acest link.