Au inceput inscrierile in competitia Romanian EFFIE Awards 2013

0

International Advertising Association Romania (IAA Romania) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru cea de-a zecea editie a Romanian EFFIE Awards 2013. Inscrierile se vor putea face in perioada 26 martie – 27 mai.

Romanian EFFIE Awards a ajuns la 10 ani. Este probabil cea mai prestigioasa competitie a industriei de marketing si comunicare, premiind eficienta in comunicare. Festivalul s-a impus an de an prin rigoarea data de formatul international si de calitatea juriului. Ne dorim ca in 2013 sa avem o editie cu un record de participare si cu campanii premiate care sa se alature cu mandrie galeriei castigatorilor EFFIE la nivel international”, declara Teodora Popescu Birlan, Director Comunicare Procter&Gamble Balkans si Presedintele Comitetului de Organizare Romanian EFFIE Awards 2013. 

Pentru a celebra eforturile de comunicare si rezultatele exceptionale obtinute indiferent de media folosite, Comitetul de Organizare a inclus noi categorii in competitie si a reorganizat si redefinit o parte din categoriile deja existente.

Competitia Romanian EFFIE Awards 2013 este acum structurata in 28 de categorii de concurs (cu 6 mai multe decat in 2012), in care pot inscrie lucrari agentii de publicitate, companii, agentii de market research sau alte entitati care au realizat campanii de comunicare. Documentele de participare pot fi descarcate de pe site-ul oficial al festivalului, www.effie.ro.  

Pentru mai multe detalii si sfaturi pentru inscrierea in competitie, Comitetul de Organizare Romanian EFFIE Awards 2013 ii invita pe cei interesati la Seminarul “How to win an EFFIE”, care va avea loc marti, 2 aprilie, incepand cu orele 10:00, la sediul IAA Romania. Participarea la seminar este gratuita si trebuie confirmata printr-un email trimis la adresa teodora.calin[at]institute.ro.

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Lista castigatorilor Romanian EFFIE Awards 2012 este disponibila pe www.effie.ro. 

follow_stiriong-7579148