Campanie privind educatia si siguranta rutiera

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-4543350

eventubebig-8664525

Data: 24-01-2011

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) organizeaza in data de 27 ianuarie 2011, campania “RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY” .

In cadrul acestui proiect voluntari ai SSMB, studenti ai Facultatii de Medicina din Bucuresti vor prezenta copiilor din gradinita nr.246, sector 6, Bucuresti, o serie de materiale informative si vor realiza o serie de jocuri tematice privind educatia si siguranta rutiera.

Campania este sprijinita de Politia Rutiera, SMURD, Autoritatea Rutiera Romana si UMF,, Carol Davila” din Bucuresti.

Pentru detalii contactati coordonatorul proiectului, Gheorghe Rizea [email protected] .

Studiu despre impactul formarii continue asupra angajatilor IPP si APADOR-CH dezaproba infiintarea Fundatiei pentru sustinerea si promovarea principiilor dreptului, a democratiei si a statului de drept Rezultatele campaniei “Sanatate pentru Comunitate” ATR a organizat o conferinta de presa privind zvonurile din mass media despre traficul de organe Campanie: ”Sanatate pentru comunitate” Participă la primul studiu independent despre practicile autohtone de lobby Serviciul Politici de Cooperare cu Mediul Asociativ a publicat buletinul informativ pe luna iunie 2011 Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale atrage atentia asupra cerintelor specifice de participare functiile scoase la concurs de AM POSDRU Primarul Sorin Oprescu promite intalniri lunare cu cetatenii din zona Pasajului Basarab Raport de evaluare tematica “Povesti de succes Phare”

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-1930877