Ce fac oamenii din fata ta in timp ce incerci sa le transmiti o idee?

0

In cel mai fericit caz sunt captivati de ceea ce le comunici si de modul in care o faci. In realitate, fie ca vorbim despre un training, un pitch, un raport in cadrul unei intalniri sau o prezentare de vanzare, oamenii din fata noastra depun deseori eforturi pentru a ne putea urmari si a fi implicati.

Stiai ca 75% din capacitatea de procesare a informatiei a fiecaruia dintre noi este dedicata exclusiv vizualului? Atunci cand aceasta capacitate nu este hranita cu informatie vizuala de catre cel care prezinta avem in mod natural tendinta de a “visa cu ochii deschisi” sau de a face “mazgaleli” in coltul foii, “pierzand firul” a ceea ce ni se comunica.

In 21 si 22 iunie, The HUB Bucharest si Nick Payne te invita sa-ti imbunatatesti radical capacitatea de a-ti captiva audienta. Prin workshopul “Power of The Pen” ai doua zile la dispozitie sa practici capturarea si reprezentarea ideilor tale in forma vizuala. De la cele mai “plicticoase” statistici pana la cele mai “academice” concepte, orice informatie poate deveni mult mai atragatoare atunci cand este reprezentata vizual. Ideile dintr-o sala in care se dezbat solutii posibile sau se face brainstorming pot capata mult mai multa claritate si coerenta daca sunt “inregistrate” vizual. In orice domeniu al vietii tale, transmiterea ideilor si a mesajelor poate avea mai mult impact prin aceasta abordare.

Te invitam asadar sa-ti ascuti creioanele colorate si sa ni te alaturi daca:

– esti antreprenor si vrei sa-ti vinzi ideile cu succes;

– esti trainer, facilitator si ai vrea ca oamenilor cu care lucrezi sa le fie mult mai usor sa integreze invatarea;

– esti marketer si ai vrea inca un as in maneca pentru pitchuri si prezentari de concept;

– esti manager si ai vrea ca intalnirile tale de echipa sau cele de management sa aiba alta dinamica si alte rezultate prin mai multa implicare si claritate;

– esti artist vizual si ai vrea sa mai adaugi o dimensiune abilitatilor tale si o noua potentiala sursa de venit;

– esti vanzator de idei in cautare de instrumente noi cu care sa-ti transmiti mai departe mesajele.

The HUB Bucharest este un spatiu de lucru, intalnire si invatare pentru oameni cu idei pentru o lume mai buna. Este un loc cu toate instrumentele si uneltele necesare pentru a creste si a dezvolta afaceri inovatoare. Dar, mai presus de toate, este un spatiu pentru intalniri inspirationale, plin de oameni care fac lucruri uimitoare. La The HUB Bucharest oamenii cu profesii, experiente si culturi diferite sunt uniti de ambitia comuna de a dezvolta idei antreprenoriale cu impact sustenabil. Aici se aduna oameni care vad si fac lucrurile diferit. 

Evenimentul este sustinut de partenerii media: Cariere Online, BestJobs, Romania Pozitiva, Formare.info, Stiri ONG, Lume Buna, Catalog Cursuri