Cel mai promitator brand ONG din Romania este HOSPICE Casa Sperantei

0

La Gala Cel mai promitator Brand Romanesc organizata de Seed Consultants, HOSPICE Casa Sperantei a primit o noua recunoastere, premiul pentru Cel mai promitator ONG.

Din juriul evenimentului au facut parte Emma Beckman, Niels Schnecker, Alessandra Stoicescu si Dochita Zenoveiov.

HOSPICE Casa Sperantei prima si cea mai mare organizatie non-profit din Romania, care ofera de 2 decenii ingrijire paliativa gratuita copiilor si adultilor cu boli incurabile in Bucuresti si judetul Brasov, a trecut printr-un amplu proces de rebranding incepand cu anul 2009. Implementarea noul brand a fost un proces complex care a tinut pana in anul 2011.

“A fost minunat sa vad ca numele HOSPICE Casa Sperantei este premiat la un astfel de concurs si a fost o surpriza pentru organizatori care nu se asteptau la un ONG sa fie atat de interesat de brandul propriu. Iar pentru participanti, cred ca si pentru ei a fost o surpriza sa vada ca un ONG este apreciat pentru munca pe care o face in aceasta directie.

Pentru mine a fost o experienta care mi-a demonstrat ca munca noastra de pana acum este apreciata si premiata si ca trebuie continuu imbunatatita pentru a pastra standardul creat. Acest premiu nu l-a luat Razvan de la branding, l-a luat brandul HOSPICE Casa Sperantei, pentru ceea ce este, si este de datoria noastra a tuturor sa crestem si sa facem acest brand mai puternic.” – Razvan Tautu, Brand Manager la HOSPICE Casa Sperantei

Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un program nascut pentru sustinerea brandurilor romanesti, din convingerea ca si la noi se pot dezvolta nume internationale, care sa aduca un surplus de imagine tarii. HOSPICE Casa Sperantei este o astfel de organizatie, desemnata un centru de excelenta in oferirea serviciilor de ingrijire paliativa in Europa Centrala si de Sud-Est, prin atentia pe care o ofera brandului si comunicarii va reusi sa ofere servicii gratuite pentru un numar mai mare de beneficiari.