Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor

0

Vrei sa castigi material fotografic in valoare de pana la 2000 EUR si o excursie de trei zile pentru doua persoane la Bruxelles? Atunci e timpul sa-ti iei aparatul foto si sa fotografiezi.
In perioada premergatoare alegerilor europene, cand se asteapta ca cetatenii Europei sa decida, prin votul lor, cine poate oferi cele mai bune raspunsuri la nivel european la intrebarile cruciale privind locurile de munca si ocuparea fortei de munca, Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor (CoR) lanseaza a saptea editie a concursului sau anual de fotografie, oferind noilor talente sansa de a se exprima cu privire la aceste chestiuni europene esentiale.

Aceasta initiativa este o actiune de continuare a campaniei de ocupare a fortei de munca in randul tinerilor, desfasurata in 2013 de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor.
„Locuri de munca pentru Europa – Europa pentru locuri de munca” ii invita pe fotografii amatori sa surprinda intr-o fotografie diversitatea realitatilor si a aspiratiilor legate de locurile de munca in Europa. Pentru a gasi idei de subiecte pe care sa puna accentul, participantii pot consulta „coltul de inspiratie” (inspirational cloud) de pe site-ul internet al initiativei.
Concursul se incheie la 30 iunie 2014 si este deschis rezidentilor europeni cu varsta de peste 18 ani.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selectionate de un juriu alcatuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR – reprezentanti ai autoritatilor locale si regionale din UE – si din profesionisti in domeniul fotografiei. In plus, publicul va putea selectiona in septembrie un al patrulea castigator prin vot online pe pagina de Facebook. Castigatorii vor fi anuntati in octombrie 2014 in cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor la Bruxelles.