Eveniment de Lansare a Centrului de Inovatie Didactica si de Recunoastere a copiilor cu abilitati inalte selectionati la Scoala de Excelenta

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-4644568

eventubebig-9214603

Data: 8-09-2010

IRSCA Gifted Education anunta Lansarea Centrului de Inovatie Didactica in Sectorul 6 printr-un eveniment de exceptie in data de 11 Septembrie la Bucuresti.

Evenimentul de Lansare a Centrului de Inovatie Didactica si de Recunoastere a copiilor cu abilitati inalte selectionati la Scoala de Excelenta, apartine Primului Program de Inovatie Didactica 2010-2012 in sectorul 6, Bucuresti, un program unic in Romania, de descoperire si dezvoltare a inteligentelor multiple si abilitatilor naturale ale copiilor desfasurat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Sector 6, la initiativa doamnei consilier Florentina Cristea, presedinte al Comisiei de invatamant din cadrul primariei Sectorului 6, inspector de specialitate pentru invatamantul primar.

RSVP (va rugam sa confirmati participarea): pr [arond] giftededu.org

Evenimentul va avea loc in data de 11 Septembrie 2010, sambata, ora 10 in Sala de Festivitati a Asociatiei Centrul Crestin Bucuresti, Str. Rasaritului 59, Sector 6, Bucuresti (zona Romancierilor, Dr. Taberei).

Puteti afla mai multe detalii despre primul Program de Inovatie Didactica puteti citi la adresa web: www.giftededu.org .

Participarea poate fi confirmata la adresa e email: [email protected]

Studiu despre impactul formarii continue asupra angajatilor IPP si APADOR-CH dezaproba infiintarea Fundatiei pentru sustinerea si promovarea principiilor dreptului, a democratiei si a statului de drept Rezultatele campaniei “Sanatate pentru Comunitate” ATR a organizat o conferinta de presa privind zvonurile din mass media despre traficul de organe Campanie: ”Sanatate pentru comunitate” Participă la primul studiu independent despre practicile autohtone de lobby Serviciul Politici de Cooperare cu Mediul Asociativ a publicat buletinul informativ pe luna iunie 2011 Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale atrage atentia asupra cerintelor specifice de participare functiile scoase la concurs de AM POSDRU Primarul Sorin Oprescu promite intalniri lunare cu cetatenii din zona Pasajului Basarab Raport de evaluare tematica “Povesti de succes Phare”

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-7650151