Federatia ONG pentru Dezvoltare – FOND cauta stagiari!

0

Stagiul in cadrul FOND este o oportunitate pentru studentii/masteranzii interesati de politicile europene, indeosebi politica de cooperare pentru dezvoltare, de a-si dezvolta cunostintele acumulate in mediul formal, aptitudinile personale, in cadrul echipei executive FOND.

Stagiul are o durata cuprinsa intre 1 si 3 luni, cu posibilitatea de extindere si nu este remunerat. Stagiul va incepe in luna martie.

Misiunea FOND este de a contribui la dezvoltarea si implementarea unei politici coerente si eficiente a Romaniei in domeniul cooperarii pentru dezvoltare internationala si ajutorului umanitar, de a creste capacitatea organizatiilor membre de a educa publicul larg cu privire la cooperarea pentru dezvoltare internationala, prin implementarea de proiecte si programe specifice, networking, instruire, cercetare, dezvoltare de politici publice si activitati de advocacy.

Principalele atributii in cadrul stagiului vizeaza:

  • Realizarea unei cercetari tematice ce va fi publicata pe site-ul FOND si distribuita in cadrul FOND
  • Administrarea platformelor online ale FOND (blog, site, pagina Facebook)
  • Realizarea de traduceri (EN-FR-RO)
  • Asistarea in organizarea de evenimente (coordonare voluntari, gestionare baze de date, follow-up evenimente).

Criterii selectie: student (a)/ masterand (a) in cadrul unei facultati de profil (Stiinte Politice, Relatii Internationale, Studii Europene, Filosofie, Jurnalism) sau cu interes in domeniul politicilor europene (in special politica de cooperare pentru dezvoltare), dorinta si motivatie de a cunoaste si a se implica in acest domeniu, cunostinte limbi straine (limba engleza la nivel avansat), disponibilitate de a lucra la birou 4 ore/ zi (in Bucuresti), capacitate analiza, cercetare, cunoastere operare PC, constituie un plus experienta in domeniul neguvernamental.

Daca sunteti interesati, puteti trimite CV-ul, insotit de o scurta motivare la adresa [email protected], pana pe data de 14 februarie 2013. Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

Mai multe informatii despre activitatea noastra sunt disponibile pe site-ul FOND la www.fondromania.org si pe pagina de Facebook.