Fii un cetatean global, cu AIESEC Cluj-Napoca

0

Peste opt tari europene sunt cuprinse intr-un nou program de intership-uri internationale dedicate studentilor. Lansat de AIESEC Cluj-Napoca,”Global Citizen” te provoaca sa-ti depasesti limitele si sa iei parte la o experienta internationala.

 Responsabilitatea sociala si comunicarea cu cei din jur sunt doar doua dintre punctele tinta ale stagiilor de practica incluse in noul program. Altfel spus, ”Global Citizen” cuprinde o serie de intership-uri internationale bazate pe interculturalitate, prin care studentii pot invata cat de important este sa te apropii de oameni, dar si cum sa comunici intr-un mod cat mai eficient. In plus, toate intership-urile internationale AIESEC pot fi recunoscute ca practica de Universitatea Babes-Bolyai.

Programul are in vedere teme ca ”Mediul inconjurator”, ”Drepturile omului”, ”Sanatatea” si ”Educatia culturala” si se intinde pe durata a sase saptamani, in intervalul februarie – mai 2013. Printre tarile participante se numara Cehia, Polonia, Serbia, Turcia, Portugalia, Ucraina, Slovacia si Rusia, iar cheltuielile privind masa si cazarea vor fi asigurate integral ori partial, in functie de locatia aleasa. Taxa de participare este de 100 euro – bani care vor fi folositi pentru acoperirea cheltuielilor formale pe care le presupune un astfel de stagiu international de practica. Pentru inscrieri, studentii trebuie sa completeze formularul de pe www.myaiesec.ro, cel tarziu pana in data de 13 ianuarie 2013.