Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile cauta evaluatori

0

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile cauta evaluatori pentru participarea la evaluarea cererilor de finantare primite in cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.  

Persoanele care candideaza pentru aceasta pozitie trebuie sa aiba cunostinte excelente de limba engleza si cunostinte/ expertiza in urmatoarele domenii:

  • servicii sociale si activitati educationale adresate grupurilor vulnerabile (copii si tineri, şomeri, persoane cu dizabilitati, populatia din mediul rural etc.), dezvoltarea abilitatilor de viata, incluziune sociala, dezvoltare comunitara, economie sociala, procesul de realizare a politicilor publice;
  • experienta in sectorul societatii civile si/ sau cunostinte despre sector;
  • experienta in procesul de selectie din cadrul schemelor de grant;
  • experienta in management de proiect, in special in proiecte finantate prin diferite scheme de grant;
  • diversitate in activitati implementate / metodologii de lucru / abordari.

Se asteapta ca persoanele interesate sa demonstreze o excelenta capacitate de analiza si sinteza si bune abilitati de comunicare.

Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV in limba engleza prin e-mail la adresa [email protected], mentionand la subiect evaluator TF CSP pana cel tarziu 1 iunie 2012. Mentionam ca vor fi invitati la interviu doar candidatii aflati pe lista scurta in urma selectarii CV-urilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la Schema de grant pentru ONG-uri din cadrul Fondului Tematic pentru Participarea Societatii Civile, va rugam consultati pagina de internet www.fdsc.ro/participarea-societatii-civile.