Fundatia pentru Parteneriat cauta evaluatori

0

Fundatia pentru Parteneriat cauta evaluatori pentru participarea la evaluarea cererilor de finantare primite in cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile, Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.  

Persoanele care candideaza pentru aceasta pozitie trebuie sa aiba cunostinte excelente de limba engleza si cunostinte/ expertiza in urmatoarele domenii:

  • Protectia mediului si activitati de constientizare, sensibilizare a publicului cu privire la problemele de mediu, la folosirea eficientă a resurselor naturale; participare publica in procesul decizional din domeniul protectiei mediului;
  • experienta in sectorul societatii civile si/ sau cunostinte despre sector;
  • experienta in procesul de selectie din cadrul schemelor de grant;
  • experienta in management de proiect, in special in proiecte finantate prin diferite scheme de grant;
  • diversitate in activitati implementate / metodologii de lucru / abordari.

Se asteapta ca persoanele interesate sa demonstreze o excelenta capacitate de analiza si sinteza si bune abilitati de comunicare.

Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV in limba engleza prin e-mail la adresa [email protected], mentionand la subiect evaluator TF CSP pana cel tarziu 5 iunie 2012. Vor fi invitati la interviu doar candidatii aflati pe lista scurta in urma selectarii CV-urilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la Schema de grant pentru ONG-uri din cadrul Fondului Tematic pentru Participarea Societatii Civile, va rugam consultati pagina de internet http://www.repf.ro/programok.php?id=23.