Institutul pentru Management si Dezvoltare Durabila a oferit zambete de Paste copiilor din centrele de plasament

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-3289303

Data: 2-05-2011

Institutul pentru Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) a oferit zambete si cadouri de Paste pentru 30 de copii provenind din medii defavorizate si centre de plasament, in cadrul evenimentului care a avut loc la Centrul de Zi din Bucuresti al Asociatiei Sfantul Stelian.

Darurile pregatite de echipa IMDD au fost oferite cu prilejul serbarii organizate de copii, care au incantat audienta cu poezii si cantece specifice Sarbatorii Pascale.

Evenimentul caritabil organizat pentru copiii din institutii sociale face parte din intregul demers prin care echipa IMDD se dedica dezvoltarii societatii civile si sustinerii categoriilor defavorizate. Astfel, prin intermediul acestor actiuni ce tin de dimensiunea sociala a proiectelor Institutului, echipa IMDD vizeaza atat realizarea unor activitati concrete de ajutorare a persoanelor care traiesc sub limita subzistentei, dar si de promovare a implicarii individuale si comunitare.

Intr-o tara in care zilnic vedem figuri triste si ne confruntam cu situatii dificile, sa vedem un zambet larg si sincer pe fata unui copil  reprezinta recompensa cea mai pretioasa pe care noi, in cadrul IMDD, o primim cu bucurie si care ne motiveaza sa ne implicam si sa ne dedicam atat la nivel individual, cat si la nivel de echipa in cadrul evenimentelor caritabile. Mai mult decat atat, ne arata ca fiecare efort isi are un ecoul sau si ii ajuta pe cei mai putin norocosi sa gaseasca puterea de a merge mai departe.”  a declarat Steliana Moraru.

Institutul pentru  Management si Dezvoltare Durabila este o organizatie non-guvernamentala care promoveaza si sprijina valoarea, excelenta si calitatea in societatea romaneasca. IMDD ofera un cadru institutional deschis de dezbatere responsabila si identificarea solutiilor pentru  promovarea normalitatii si renasterea spiritului civic in tara noastra.

Studiu despre impactul formarii continue asupra angajatilor IPP si APADOR-CH dezaproba infiintarea Fundatiei pentru sustinerea si promovarea principiilor dreptului, a democratiei si a statului de drept Rezultatele campaniei “Sanatate pentru Comunitate” ATR a organizat o conferinta de presa privind zvonurile din mass media despre traficul de organe Campanie: ”Sanatate pentru comunitate” Participă la primul studiu independent despre practicile autohtone de lobby Serviciul Politici de Cooperare cu Mediul Asociativ a publicat buletinul informativ pe luna iunie 2011 Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale atrage atentia asupra cerintelor specifice de participare functiile scoase la concurs de AM POSDRU Primarul Sorin Oprescu promite intalniri lunare cu cetatenii din zona Pasajului Basarab Raport de evaluare tematica “Povesti de succes Phare”

logo_societal-7809671