International Student Identity Card a implinit 60 de ani

0

Infiintat in 1953 (International Student Identity Card), singura legitimatie care atestala nivel global statutul de elev si student, sarbatoreste 60 de ani de existenta in noul an universitar 2012-2013. Avand sustinerea si recunoasterea UNESCO, precum si a numeroase institutii guvernamentale, legitimatia se emite in 124 de tari la un numar de peste 4,5 milioane de studenti, numarul acestora fiind in continua crestere. International Student Identity Card a fost creat ca si intrument principal pentru a sustine tinerii permitandu-le acestora sa calatoreasca peste tot in lume, sa descopere tari noi, culturi si limbi diferite – in scopul de a preveni conflictele culturale si sociale. Desi ideea de a calatori ramane unul din cele mai importante aspecte care stau la baza legitimatiei, portofoliul facilitatilor oferite de aceasta este din ce in ce mai extins, oferind solutii la toate nevoile studentului din ziua de azi.

Elevii si studentii romani se pot bucura in prezent de facilitati nu doar atunci cand calatoresc in strainatate ci si in Romania in peste 2000 de locatii din domenii de interes pentru ei. Viata de elev si student poate fi mult mai ieftina cu legitimatia International Student Identity Card. La nivel local, studentii pot beneficia de reduceri consistente la scoli de soferi, cinema, centre de infrumusetare, librarii, fast food, magazine imbracaminte/incaltaminte. Printre cei mai importanti parteneri de reduceri se numara: KFC, Lotto, House of Art, The Body Shop, Optiblu, La Mama, Leonardo, Miniprix, CFR, TinaR, Mondial Assistance, BRD, Romania Film, Diverta, Benvenuti.

Elevii si studentii romani pot sa isi procure o legitimatie International Student Identity Card prin intermediul institutiilor de invatamant, prin comanda online de pe site-ul organizatiei sau prin intermediul agentiilor de turism autorizate International Student Identity Card.