Invata pentru Tine! premiat la “POSDRU – Principalul furnizor de formare, ocupare si incluziune sociala in Romania 2012”

0

Ramada Bucharest Parc a gazduit miercuri, 11 aprilie 2012 conferinta nationala “POSDRU – Principalul furnizor de formare, ocupare si incluziune sociala in Romania 2012”.

Proiectul “Invata pentru Tine!” a fost premiat in cadrul conferintei nationale, realizarile din proiect fiind recunoscute prin acordarea unei Diplome de Excelenta si a titlului de Ambasador FSE catre Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente reprezentata prin Magda Balica.

In cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele proiectului – Invata pentru Tine! – PREZENT! Stimularea participarii la formarea continua a angajatilor aflati in situatie de risc pe piata muncii – informare, constientizare si acces la invatare de calitate pe parcursul intregii vieti – printre care: strategia nationala privind stimularea participarii la formarea continua a angajatilor, instrumentele de evaluare si monitorizare a impactului formarii continue la nivelul angajatilor si angajatorilor cat si spoturile de promovare ale proiectului.

Conferinta a avut ca obiectiv prezentarea unor rezultate concrete obtinute pana in prezent prin implementarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 precum si a unor proiecte de succes derulate in cadrul POSDRU.

La eveniment au participat atat Carmen Rosu – director general AMPOSDRU, Claudia Boghicevici –  ministrul muncii, familiei si protectiei sociale, Kiraly Andras Gyorgy – secretar de stat, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Catalin Vatafu – secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe, cat si Zoltan Kazatsay – Directia Generala Ocupare, Afaceri Sociale si Incluziune.