Participă la primul studiu independent despre practicile autohtone de lobby

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-7727588

Data: 15-07-2011

PR Romania a lansat recent un demers de cercetare singular, prin care mai mult de 750 de manageri si specialisti in comunicare/public affairs din companii, fundatii corporatiste, ONG-uri, precum si intregul spectru de reprezentanti ai clasei politice, au prilejul sa vorbeasca despre modul in care se desfasoara activitatile de lobby din Romania.

Opinia ta este un plus fata de ceea ce stim despre perceptia acestei activitati in societatea romaneasca. Poti face mai relevante rezultatele cercetarii noastre oferindu-ne 5 minute pentru completarea chestionarului:

Chestionarul poate fi accesat AICI.

Credem ca activitatile autohtone de lobby ar putea fi imbunatatite printr-un plus de analiza si cercetare. In acest moment nu avem o cunoastere profunda a activitatilor de lobby din Romania. Exista doar franturi de informatii despre actorii acestei industrii, dar nu se cunosc mecanismele si instrumentele concrete, abordarile de succes, precum si neajunsurile si erorile demersurilor autohtone de lobby.

Rezultatele acestui studiu complex vor permite o fotografie realista a activitatii de lobby si vor putea fi folosite ca referinta de baza in strategia organizatiilor dar si a decidentilor politici in evaluarea mai corecta a acestei activitati.

Studiu despre impactul formarii continue asupra angajatilor IPP si APADOR-CH dezaproba infiintarea Fundatiei pentru sustinerea si promovarea principiilor dreptului, a democratiei si a statului de drept Rezultatele campaniei “Sanatate pentru Comunitate” ATR a organizat o conferinta de presa privind zvonurile din mass media despre traficul de organe Campanie: ”Sanatate pentru comunitate” Serviciul Politici de Cooperare cu Mediul Asociativ a publicat buletinul informativ pe luna iunie 2011 Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale atrage atentia asupra cerintelor specifice de participare functiile scoase la concurs de AM POSDRU Primarul Sorin Oprescu promite intalniri lunare cu cetatenii din zona Pasajului Basarab Raport de evaluare tematica “Povesti de succes Phare” Centrul de Zi pentru Persoane Varstnice din Alba Iulia alimentat cu energie din surse regenerabile

logo_societal-7281771

eventubebig-2443192