Pret promotional la cursul Formare de formatori, organizat de FDSC

0

Fundatia pentru dezvoltarea Societatii Civile organizeaza in perioada 27-29 iunie modulul 1 si 23-25 iulie modulul 2, cursul de Formare de formatori, acreditat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Cursul Formare de Formatori este structurat in in sectiuni ce traseaza principalele aspecte ale unei pregatiri teoretice si practice temeinice necesare oricarei persoane care isi doreste sa-si exercite cu profesionalism meseria de trainer si sa exceleze in ceea ce face. 

In prima parte a cursului sunt prezentate principiile fundamentale ale psihologiei si pedagogiei in domeniul invatarii adultilor si identificarii diferentelor individuale pentru definirea metodelor folosite in cadrul sesiunilor de formare.

In vederea realizarii unei sesiuni foarte bune de formare, cursantii vor intelegeimportanta cunoasterii nevoilor grupului tinta, a asteptarilor acestora privind motivatia lor de a participa la curs si de a pune in practica cunostintele dobandite in cadrul acestuia, pentru ca, in partea a doua., accentul sa fie pus pe avantajele si dezavantajele sesiunilor de formare organizate in co-training.

Partea a doua defineste intreg procesul de planificare a unui training, de la stabilirea obiectivelor si metodelor la elementele de de organizare, fara de care un training nu se poate desfasura: sala de curs si amenajarea acesteia, materiale participantilor, conditii tehnice, dar si pregatirea practica a cursului, a planurilor de actiune, a raportului de curs.

Cea de-a treia parte are ca principal rol punerea in evidenta a tehnicilor de comunicare si dezvoltarea abilitatilor personale de a vorbi in public. Este momentul in care cursantii realizeaza importanta claritatii si a conciziei in transmiterea informatiilor, pentru a putea respescta deadline-ul impus. Acestea ofera posibilitatea de a testa rezistenta la schimbare, abilitatea de a lucra cu oameni necunoscuti si controlarea emotiilor in fata acestora.

Pe parcursul acestor sesiuni practice, pe care fiecare cursant le va sustine, va exista posibilitatea valorificarii experientei personale, prin identificarea si alegerea metodelor de animare a grupului.
Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere online prin selectarea unui modul din “Calendarul cursurilor”. 
Pana la data de 20 iunie se aplica pretul promotional de 1200 lei ce acopera: participarea la curs, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), asistenta si feedback in realizarea temei pentru evaluarea finala, consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare, taxele de examinare finala, taxele de eliberare a certificatului de absolvire, pauzele de cafea. Dupa aceasta data se vor aplica tarifele normale.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: [email protected] persoana de contact: Andreea Toroiman, Coordonator cursuri.Parteneri: British Council, Carturesti, FOND, Fundatia Carturesti, GRASP, HR Club, StartUB, Universitatea Romano-Americana.Parteneri media: amelie.ro, bestjobs.ro; bestresource.ro, blogunteer.ro, calendarevenimente.ro, campusnews.ro, cariereonline.ro, centruldepresa.ro, evenimentestudentesti.ro, gofree.ro; metropotam.ro, stiriong.ro, studenţii.net, studentul.info, studnews.ro, vinsieu.ro.

Susţinatori: AEGEE, ASAA, ASAGRI, ASCIG, ASF, ASG, ASJC, ASID, BEST, BOS, BYPTEAM, CTR, CROS, EESTEC, OCSE, PHILOS, PRIME ROMANIA, SSMB, VIP