RoRec a primit Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa

0

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa a devenit un eveniment de traditie, care urmareste premierea si promovarea persoanelor, initiativelor, proiectelor si organizatiilor cu impact semnificativ in protectia mediului.

“Revista de mediu si ecologie Infomediu Europa, membra a European Environmental Press, organizeaza pentru al saselea an consecutiv Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa  si consideram ca toti cei care au desfasurat, in acest an, o activitate remarcabila in domeniul mediului trebuie sa primeasca o distinctie pentru eforturile depuse, a declarat Stere Cretu, Director General  INFOMEDIU EUROPA. Noi, cei din echipa Infomediu Europa, suntem mandri de cei ce contribuie la crearea unei eco-societati formate din cetateni responsabili, iar echipa noastra, a decis dupa un parcurs jurnalistic atent, ca anul acesta Marele Premiu al revistei noastre sa fie oferit Asociatiei RoRec. De ce? Simplu, pentru ca vor sa puna lucrurile in mișcare, sa creeze, sa fie diferiți! Pentru ca nu așteapta ca lucrurile sa li se intample! Ci le fac sa se intample”, a conchis acesta.

Aflata in cel de-al saselea an de aparitie, revista Infomediu Europa si-a asumat misiunea de a responsabiliza si de a-i informa pe toti cei implicati in protectia mediului si de a fi un etalon in mass-media de specialitate si o sursa reala de informare in domeniul mediului.

“Acest premiu ne onoreaza si ne rasplateste stradania pe drumul cel greu ce l-am ales. Faptul ca mass media, unul dintre principalii ambasadori ai mesajului nostru, ne apreciaza in acest fel eforturile, ne obliga sa continuam in acelasi fel si sa dezvoltam pe mai departe ceea ce am inceput acum cativa ani: constructia unei infrastructuri coerente de colectare, concretizata prin Reteaua Nationala de Colectare RoRec, actiunile permanente de activare a populatiei si educarea in spiritul responsabilitatii fata de mediu, de la cele mai mici varste”, a declarat Liviu Popeneciu, presedintele Asociatiei RoRec.