Samsung anunta campania „Launching People”

0

Samsung Electronics a anuntat startul campaniei „Launching People”, o initiativa ce le va oferi utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a-si exprima visele, pasiunile si ideile cu ajutorul tehnologiei.

Inovatia Samsung se reflecta dincolo de produse, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-si atinge potentialul si de a-si imbunatati stilul de viata prin intermediul tehnologiei.

Campania „Launching People” identifica si investeste in oameni de pretudindeni, care au potentialul sa ii inspire pe ceilalti. Prin suportul Samsung si prin accesul la tehnologiile avansate, acest potential poate fi sporit si valorificat.

„Noi credem ca tehnologia incepe sa aiba sens prin interactiunea cu oamenii, cand se alatura potentialului acestora, dand nastere unor lucruri uimitoare”, a declarat Sue Shim, Chief Marketing Officer la Samsung. „Utilizatorii din intreaga lume au impartasit cu familia si prietenii lucrurile remarcabile pe care le-au facut prin intermediul produsele noastre. Prin aceste povesti ne-am dat seama ca Samsung nu lanseaza doar produse, ci lanseaza povestile oamenilor, pe care noi vrem sa le punem si mai mult in valoare. Pe parcursul anului viitor vom avea colaboratori din intreaga lume pe proiecte actuale si viitoare, cu scopul de a descoperi potentialul oamenilor cu ajutorul tehnologiei si de a-i stimula nu numai sa isi exploreze pasiunile, precum si sa ii inspire si pe ceilalti”.

Campania Samsung „Launching People” a fost lansata anul acesta in luna iunie, in Franta, si a transformat, pana in acest moment, visele, pasiunile si potentialul utilizatorilor in realitate in 13 regiuni din Europa, America Latina si Orientul Mijlociu.

Campania se va extinde si mai mult in 2014, iar Samsung se va concentra sa ofere posibilitati de dezvoltare utilizatorilor, punandu-i pe acestia in contact cu mentori de renume, demarand surse de finantare si oferind produse necesare evolutiei personale.