Studiu despre impactul formarii continue asupra angajatilor

0

Ai fost la cel putin un curs de formare in ultimul an?  Completeaza acest chestionar si vom afla impreuna ce impact a avut asupra dezvoltarii tale profesionale. Poate ai simtit ca stapanesti mai bine lucrurile pe care le ai de facut, ai inceput sa ai rezultate mai bune sau chiar ai promovat pe un post mai bun. Te-a ajutat acest curs sa obtii un locul de munca pe care ti-l doreai?

Raspunde la intrebarile din chestionar, este un studiu desfasurat la nivel national, iar rezultatele sale vor fi facute publice in curand. http://www.invatapentrutine.ro/chestionar-angajat

Studiul desfasurat la nivel national, se refera la impactul formarii continue asupra angajatilor si face parte din proiectul “PREZENT! Stimularea participarii la formarea continua a angajatilor aflati in situatie de risc pe piata muncii – informare, constientizare si acces la invatare de calitate pe parcursul intregii vieti”, realizat in parteneriat de Observatorul pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, agentia de comunicare TBWA Bucuresti si Gnosos Consult. Proiectul este finantat din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.