Temerarii au avut parte de o intalnire cu Sir Alex Ferguson si starurile Manchester United

0

Aflati in Romania cu ocazia meciului ce se va desfasura azi pe “National Arena” cu Otelul Galati in Liga Campionilor, Sir Alexander Ferguson alaturi de starurile echipei Manchester United au oferit momente magice membrilor Clubului Temerarii, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul.

Temerarii au avut parte de o experienta unica. Au urmarit antrenamentul echipei Manchester United dinaintea mareului meci, au primit autografe si fotografii. Pe langa intalnirea magica cu starurile lor preferate, Temerarii vor avea ocazia sa se numere printre miile de spectatori asteptati azi la meci.

Intalnirea cu starurile de la echipa de fotbal Manchester United a fost organizata de Asociatia Little People Romania care a infiintat in anul 2006 Clubul Temerarii, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul, in prezent cea mai mare si activa comunitate de adolescenti supravietuitori de cancer din Europa.

Totodata, Temerarii sustin Campania Contra Cancer, aflata in plina desfasurare, prin care  promoveaza numarul de SMS 858. Cetatenii din fiecare colt al Romaniei pot dona 2 euro pentru a sprijini cauza copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer.

Numarul de SMS 858 este valabil pana pe data de 3 noiembrie 2011.

Materiale video si fotografii sunt prezentate zilnic pe adresa de Facebook: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034