United Way Romania este partenerul caritabil al CEO Clubs International

0

CEO Clubs International Romania, clubul liderilor din mediul de afaceri romanesc, a ales United Way ca partener caritabil.

Peste 35 de membri ai clubului si partenerii lor au participat aseara la o cina speciala cu degustare de vinuri si au facut donatii in beneficiul United Way Romania. Evenimentul este primul de acest gen organizat de CEO Clubs International in tara noastra si a strans aproape 2000 EUR.

Am ales United Way Romania ca beneficiar al actiunilor noastre caritabile pentru ca este o organizatie cu rezultate foarte bune, multi dintre membrii nostri sunt deja sustinatori si am vazut ca sprijina multe proiecte sociale din tara”, a spus Sotiris Chatzidakis, vicepresedinte executive al Clubului. ”Pentru noi este important ca ajutorul pe care il dam sa ajunga la cat mai multi oameni si vom organiza multe activitati de fundraising in urmatoarele luni pentru a sustine activitatea Fundatiei.”

Suntem onorati de parteneriatul cu CEO Clubs, o organizatie prestigioasa cu o traditie de 35 de ani in mediul de afaceri global”, a spus Cristina Damian, directorul executiv al United Way Romania. ”Faptul ca ne-a ales ca partener este o recunoastere in plus a impactului pe care United Way il are in comunitate prin mobilizarea resurselor existente in beneficiul celor care au nevoie de ajutor.”

CEO Clubs International Romania a fost infiintat in 2011 cu scopul de a le oferi liderilor din mediul de afaceri romanesc o platforma unica de invatare si schimb de experienta. Clubul organizeaza forumuri, intalniri, evenimente sociale si delegatii internationale pentru a incuraja comunicarea intre oameni de afaceri interesati sa invete mai multe despre lume.