Young Professionals Club a lansat PRIMA cafenea NON-PROFIT din Romania

0

Joi, 1 martie, Young Professionals Club a lansat prima cafenea non-profit din Romania – YPC Café – spatiul de dezvoltare personala si profesionala.

YPC Café este un proiect de antreprenoriat social care sustine comunitatea sa faca diferenta si sa aduca un impact pozitiv in societate. Prin activitatile pe care le desfasoara, YPC Café asigura accesul tinerilor la activitati de dezvoltare personala si profesionala, ofera suport ONG-urilor, asociatiilor, grupurilor de initiativa si companiilor in proiectele pe care le desfasoara.

Unicitatea acestui proiect consta in mecanismul sustenabil prin care se va produce un impact continuu in comunitate. Astfel, profitul locatiei va fi redirectionat pentru sustinerea atat a proiectelor Young Professionals Club, cat si catre  ONG-uri care urmaresc o schimbare sociala pozitiva.

YPC Café va gazdui workshopuri tematice, traininguri si conferinte de dezvoltare personala si profesionala, intalniri de networking, dar si expozitii de arta si fotografie, lansari de carte, spectacole ale tinerilor artisti sau pasionatilor de muzica, jocuri de societate, petreceri tematice, evenimente cu invitati speciali precum si concursuri sau surprize.

Dorim ca YPC Café sa constituie un motor care sa genereze proiecte frumoase prin care sa construim impreuna o societate mai buna. Atat YPC, cat si partenerii nostri am dovedit, pe parcursul ultimilor  3 ani, ca  proiectele implementate au adus valoare sociala adaugata. Tutusi, impactul unor proiecte a fost limitat din cauza lipsei fondurilor. Unul din obiectivele principale ale YPC Café este tocmai asigurarea acestor resurse financiare.

Intr-o societate in care responsabilitatea sociala este o necesitatea nu doar un moft, consideram binevenita si necesara aceasta initiativa de antreprenoriat social. Mizam pe suportul intregii comunitati si speram ca impreuna sa putem deveni adevarati agenti ai schimbarii sociale!” Dragos Barbalata, Presedinte Young Professionals Club