Asociatia Envision si Fundatia eMAG premiaza voluntarii care aduc schimbare in comunitate in cadrul campaniei Voluntariatul schimba in bine

0

Asociatia Envision a lansat campania online Voluntariatul schimba in bine. Aceasta campanie urmareste promovarea voluntariatului ca generator cheie de schimbare pentru oameni si comunitati, prin distribuirea in mediul online a unor testimoniale filmate cu voluntari, de diferite varste si provenind din categorii sociale diverse.

Pentru ca  puterea propriului exemplu este intotdeauna graitoare, demersul Envision incearca ii incurajeaza si pe alti voluntari sa impartaseasca viziunea si experienta proprie despre voluntariat prin intermediul social media, prin postari video, fotografii, povesti personale si experiente relevante. 

In semn de recunostinta pentru contributia lor la dezvoltarea comunitatii, Asociatia Envision ofera tuturor voluntarilor care vor impartasi experienta lor, sansa sa castige un premiu la sfarsitul campaniei – un voucher de cumparaturi la eMAG, in valoare de 500 RON, oferit de Fundatia eMAG.

Voluntarii trebuie sa posteze pe pagina de Facebook un testimonial filmat (fara pretentia de a fi filmat profesionist) sau o fotografie cu ei in cadrul unei activitati de voluntariat  si un text scurt care sa raspunda la intrebarea “Ce schimbari au adus activitatile de voluntariat in care ai fost sau esti implicat(a) pentru tine si pentru comunitate?”. In textul postat trebuie sa fie mentionata si organizatia la care activeaza sau au activat ca voluntari. Dupa ce vor posta pe pagina Envision de facebook, voluntarii trebuie sa distribuie postarea si pe pagina lor.

Castigatorul va fi anuntat prin tragere la sorti in data de 31 martie.

Mai multe despre Campania Voluntariatul schimba in bine si regulamentul concursului puteti afla pe site-ul Asociatiei Envision aici si pe pagina de Facebook EnvisionRomania.