Campania pe Ocupare „Esti la un pas de angajare!”

0

Asociatia Divers prin Centrul de Incluziune Sociala pentru Persoanele de Etnie Roma din Tirgu Mures (CISPER Centru) va desfasura, in perioada  aprilie – iulie 2013, Campania pe ocupare „Esti la un pas de angajare!”.

Scopul campaniei este informarea si constientizarea membrilor comunitatilor de romi despre sprijinul oferit de catre CISPER Centru Tirgu Mures in vederea facilitarii accesului  pe piata muncii, respectiv medierea intre beneficiari si angajatori. Printre obiective se mai numara: informarea membrilor comunitatilor de romi despre serviciile oferite de CISPER Centru privind plasarea pe piata muncii (sprijin in vederea gasirii unui loc de munca, sprijin in vederea intocmirii dosarului de angajare – CV, scrisoare de intentie, scrisoare de recomandare, medierea locului de munca), constientizarea importantei participarii la intalnirile organizate de catre CISPER Centru, impreuna cu factorii locali, in vederea acordarii de sprijin celor din comunitate pentru facilitarea accesului pe piata muncii, constientizarea importantei unui loc de munca.

CISPER Centru Tirgu Mures va demara Campania pe ocupare prin participarea la Bursa locurilor de munca, organizata de catre AJOFM Mures, in data de 19 aprilie 2013. Primele masuri vor consta in servicii de informare si consiliere a beneficiarilor privind participarea la un targ de joburi pentru a avea sanse de succes in a fi angajati. In acest sens, persoanele de etnie roma din judetul Mures sunt asteptate la sediul CISPER Centru pentru a beneficia de informare si consiliere in cadrul careia vor putea sa se pregateasca pentru interviul cu angajatorii, respectiv sa-si intocmeasca CV-urile.

follow_stiriong-1758548