Campanie de donare de sange „Daca sangele inseamna viata, donarea inseamna speranta!”

0

Campania este organizata sub egida Crucii Rosii Romane – Filiala de Cruce Rosie sector 5 Bucuresti, in parteneriat cu CallPoint powered by TELUS si Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti. Proiectul presupune promovarea campaniei in randul locuitorilor capitalei, precum si patru activitati de recoltare mobila derulate in decursul unei luni. Obiectivul acesteia este atragerea unui numar de 400 de donatori benevoli si neremunerati.

Sunt invitati sa participe, toti cei care au varsta peste 18 ani, dar nu mai mult de 60, greutatea peste 50 de kg. si nu sufera de urmatoarele boli: hepatita, malarie, sifilis, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de piele, boli de inima, tuberculoza, miopie peste (-) 6 dioptrii.

Avantajele donarii de sange:

  • Salvarea a cel putin 3 vieti
  • Identificarea gratuita a grupei sangvine
  • Efectuarea gratuita a testului de hemoglobina
  • Consultatie medicala si analize gratuite de sange

Membrii echipei CallPoint s-au alaturat acestei initiative, fiind promotorii filosofiei companiei – „we give where we live”. Viziunea companiei in domeniul responsabilitatii sociale se concretizeaza prin investitii continue in comunitate, generand parteneriate sustenabile cu reprezentantii societatii civile la nivel local, national si regional. 

follow_stiriong-6555934