Caravana Face2Facebook a ajuns la cea de-a IV-a editie

0

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul celei de-a patra editii a Caravanei Face2Facebook. Evenimentul  se va desfasura in perioada 23 aprilie si 1 mai exclusiv in mediul online, pe reteaua de socializare Facebook.

Proiectul Caravana Face2facebook face parte din Campania GoStudy si se adreseaza tinerilor interesati de studiul in strainatate. Prin intermediul proiectului, acestia vor avea ocazia sa intre in contact direct, online, pe platforma GoStudy, cu studenti romani de pe trei continente: Europa (vor fi reprezentate urmatoarele tari: Spania, Italia, Franta, Germania, Norvegia, Austria, Suedia, Danemarca, Elvetia si Belgia), SUA si Asia (Turcia si China).

In contextul unui interes din ce in ce mai mare al tinerilor pentru oportunitatile oferite de educatia in strainatate, Caravana Face2Facebook isi doreste sa-i sprijine facilitandu-le accesul la informatii cat mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiaza in diferite tari ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea si orientarea personalizata a tinerilor pentru a avea acces la oportunitatile academice din afara tarii, ghidarea lor in procesul de indeplinire a formalitatilor de aplicare si admitere, dar si oferirea de consultanta dupa finalizarea acestui proces.

Proiectul se va desfasura incepand cu data de 23 aprilie pana pe 1 mai, in fiecare zi pe platforma GoStudy, in intervalele orare 19:00 – 20:00 si 20:00 – 21:00. Moderatorii discutiilor vor fi insisi voluntarii LSRS cu experienta, studenti sau absolventi ai unui ciclu de studii in universitati din strainatate.