Cosmote a lansat o campanie pentru promovarea sigurantei pe Internet

0

Cosmote Romania a lansat o campanie nationala pentru protejarea copiilor si a tinerilor impotriva continutului digital neadecvat cu ocazia Zilei Sigurantei pe Internet. Ziua Sigurantei pe Internet este parte a programului Safer Internet Plus promovat de Comisia Europeana.

Campania este parte a angajamentul Cosmote Romania de a imbunatati dimensiunea sociala si de mediu in care opereaza si in calitate de membru responsabil al societatii. In anul 2007, Cosmote Romania a adoptat Codul de Conduita privind siguranta pe internet. Acest cod este o forma de reglementare proactiva, menita sa stabileasca principalele directii si principii pentru oferirea de continut mobil sigur.

Cosmote Romania va lansa o campanie complexa de comunicare pentru a le transmite copiilor si parintilor gradul de cunoastere al pericolelor prezentate de utilizarea internetului.

60,000 de exemplare ale brosurii „Cum sa-ti protejezi copiii de pericolele internetului” vor fi disponibile in magazinele Cosmote si Germanos, si vor fi de asemenea distribuite in scolile din 13 orase si la evenimente corporatiste.