“De la 18 la 80” – activitati de constientizare a importantei sofatului preventiv

0

Asociatia ReGeneratia va derula pentru o perioada de trei luni Campania de Informare “De la 18 la 80” in parteneriat cu Fundatia Comunitara Sibiu si Asociatia PeDale. Campania consta in activitati de constientizare a importantei sofatului preventiv si se adreseaza tinerilor de 18 ani care aleg sa devina soferi.

Proiectul isi propune sa informeze si sa creasca constientizarea responsabilitatii pe care o au tinerii cand se urca la volanul masinii, precum si importanta sofatului preventiv ca masuri de siguranta si respect in trafic. Campania a inceput cu 1 aprilie si va consta in activitati in mediul online si in media, cu mesaje de interes public care vor adresa tema mentionata.

La aceasta campanie pot participa si firmele si cetatenii prin achizitionarea si folosirea unor abtibilde/ stickere pe masinile pe care le conduc; acestea vor putea fi precomandate pe site-ul organizatiei si de asemenea vor fi distribuite gratuit tinerilor de 18 ani in licee.

Principalul mediu online unde vor fi distribuite materiale informative, va fi deschis dialogul cu tinerii soferi si vor fi anuntate activitatile ce vor avea loc in urmatoarele trei luni in cadrul acestei campanii este pagina de Facebook dedicata campaniei.

follow_stiriong-9104326