Doneaza cuvintepentru copiii bolnavi de cancer

0

Asociatia Little People deruleaza in perioada 4-15 februarie campania ,,Doneaza cuvinte” cu scopul de a marca doua zile importante: Ziua Mondiala de Lupta Impotriva cancerului si Ziua Internationala de Lupta impotriva cancerului la copil. Asociatia Little People in toata aceasta perioada se va adresa publicului larg solicitand solidaritatea prin transmiterea unui mesaj de incurajare care mai apoi va fi facut cunoscut tuturor pacientilor care beneficiaza de sprijinul asociatiei.

Pe parcursul derularii campaniei, membrii asociatiei vor desfasura activitati in sectiile de oncopediatrie din Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Iasi, pe tema victoriei si sperantei. De asemenea, vor avea intalniri in spital cu tinerii supravietuitori, membrii Clubului Temerarii:

6 februarie, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii  ,,Sfanta Maria”, Iasi

7 februarie, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Pediatrie  II, Cluj-Napoca

8 februarie, Spitalul de Urgenta pentru Copii ,,Louis Turcanu”, Timisoara

12 februarie, Institul Oncologic ,,Prof. Dr. Alexandru Trestoreanu, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ,,Marie Curie”, Institutul Clinic Fundeni, Pediatrie I si Pediatrie II

14 februarie, Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj

Asociatia Little People ofera suport psiho-social zilnic la peste 90% din copiii bolnavi de cancer din Romania, a construit si a amenajat 2 camere de joaca, a renovat sectii de pediatrie, ofera suport in achizitionarea aparaturii medicale necesare si in procurarea medicamentelor greu accesibile, desfasoara campanii de constientizare in comunitate si organizeaza evenimente pentru tinerii supravietuitori de cancer.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe  www.thelittlepeople.ro , www.potisitu.ro si pe pagina de Facebook: Asociatia Little People.