In doua luni, Bratara Bunatatii a strans 40 000 de lei pentru bebelusii defavorizati din mediul rural

0

Initiativa de strangere de fonduri a World Vision Romania – Bratara Bunatatii – a ajutat organizatia sa stranga, in perioada iulie-august, 40 000 de lei pentru a oferi bebelusilor din comunitatile rurale defavorizate sansa de a porni sanatos in viata. Banii stransi prin intermediul Bratarii Bunatatii vor ajuta la imbunatatirea starii de sanatate si de nutritie a copiilor si a 130 de tinere mamici si gravide din 10 comunitati rurale din judetele Dolj si Valcea. Se vor organiza ateliere educationale si informationale cu privire la cresterea, ingrijirea si necesitatile copilului cu varsta pana in 2 ani, cu accent pe promovarea unei alimentatii sanatoase si se va facilita accesul la serviciile medicale primare.

Campania a fost derulata in toate restaurantele Pizza Hut si KFC din tara, dar si in cadrul clinicilor selectate Medicover si Regina Maria, prezenta lor fiind semnalata prin intermediul afiselor. Astfel, timp de doua luni, partenerii campaniei si-au incurajat clientii sa doneze o suma modica (5 lei) pentru a ajuta  copiii sub 2 ani si femeile insarcinate din mediul rural sa aiba parte de ingrijire medicala corespunzatoare si o alimentatie sanatoasa. In restaurantele KFC si Pizza Hut campania s-a finalizat, suma totala stransa in aceasta perioada de catre toti partenerii nostri fiind de aproximativ 38 000 de lei.  In clinicile Medicover si Regina Maria campania continua si in luna septembrie.

Prin lansarea acestei bratari, am facut inca un pas pentru putea oferi unui numar mai mare de copii sansa la o viata mai buna, sansa de a creste sanatos. Inca de cand am lansat campania , ne-am dorit ca actiunile noastre sa aiba un impact real asupra modului in care sunt crescuti micutii din mediul rural, iar banii stransi prin intermediul Bratarii Bunatatii ne vor ajuta sa oferim un sprijin concret tinerelor mamici si copiilor lor”, a decarat Adela Fundulea, Marketing Manager World Vision Romania.

Pentru sustinerea financiara a programului, World Vision Romania a creat si Abonamentul la Bunatate, un instrument care presupune donatii regulate ce au, de asemenea, drept scop imbunatatirea starii de sanatate si de nutritie a gravidelor si copiilor mici din mediul rural. Cei care prefera aceasta modalitate de a ajuta micutii din comunitatile defavorizate pot opta pentru unul dintre cele 4 Abonamente la Bunatate: plata lunara (30 de lei), plata trimestriala (90 de lei), plata semestriala (180 de lei), plata anuala (360 de lei).

Alatura-te si tu cauzei World Vision Romania si ajuta bebelusii defavorizati din mediul rural sa aiba un start sanatos in viata!

www.mamebunecopiisanatosi.ro

www.worldvision.ro