Misca-te spre o fapta buna!

0

Pe 9 octombrie 2011 – alergotura.ro iti ofera ocazia de a transforma o banala alergare intr-un act de caritate.

Alergotura a luat nastere din dorinta de a incuraja si alti oameni sa faca miscare pentru sanatate. Din 28 mai 2011, atunci cand s-a dat startul primei ture de jogging in grup, si pana azi, zeci de oameni au parcurs sute de kilometri si s-au motivat reciproc pentru a duce o viata mai sanatoasa.

Dupa o vara in pas alergator, Alergotura si-a propus sa initieze o campanie prin care sa ofere oamenilor posibilitatea de a transforma placerea de a face miscare intr-o bucurie adusa altor oameni, care au nevoie de ajutor. Si altii au nevoie de o viata sanatoasa, iar noi ii putem ajuta!

Misca-te spre o fapta buna! este o campanie ce incurajeaza toti oamenii, fie ca alearga sau nu, sa isi indrepte privirea si sa se mobilizeze in a oferi un ajutor celor peste 350 de suflete care traiesc in orfelinatul de la Valea Plopului. Parintele Tanase ghideaza in fiecare zi pasii a peste 350 de copii, catre o viata plina de respect si bunatate. Iar pentru gestul sau, merita ca si noi sa ne ghidam pasii spre a-l ajuta!

Cu prilejul maratonului din 9 octombrie, Bucuresti si Timisoara, alergotura.ro ofera posibilitatea ca oricine sa se alature campaniei si sa faca o fapta buna, donand o suma de bani catre orfelinat. In timp ce alergatorii sunt incurajati sa se inscrie la evenimentele de alergare (5, 10, 20 sau 40 de kilometri)

Cei care nu alearga pot contribui cu o donatie catre orfelinat, sprijinind de pe margine o experienta frumoasa, pentru sanatatea trupeasca si pentru cea sufleteasca!

Imi doresc ca prin acest eveniment sa ajutam si sa facem cat mai cunoscuta povestea unui roman ce a facut un lucru remarcabil” spune Catalin Petru, initiatorul alergotura.ro.

Detalii complete si formular de inscriere se gasesc pe www.alergotura.ro