Mobilizeaza-te la vot! Voteaza proiectele preferate din programul Mobilizam excelenta

0

Echipa Fundației Comunitare București a dat startul la votarea publică a proiectelor și a bursierilor din programul „Mobilizăm excelența”.  La finalul campaniei, proiectul sau bursierul care adună cele mai multe voturi primește o finanțare suplimentară de 10.000 lei. Secțiunile de vot sunt:

design urban // educație urbană // burse de performanță

 

În perioada 14 martie – 9 aprilie 2017, publicul larg poate vota un singur proiect/bursier pe categorie, pe întreaga perioadă a campaniei.

La secțiunea Design urban, cele patru proiecte care au ales să intre în campania de votare sunt:

 Little Improvements – Asociația BAZA. Deschidem Orașul Răspiua – Asociația Metodelor Alternative pentru Integrare Socială (AMAIS)
Mater-Biblioteca de materiale – Asociația Nodmakerspace Roboplastic – grup de inițiativă

Aici link pentru a accesa descrierea fiecărui proiect.

La secțiunea Educație urbană, proiectele coordonate de arhitecții Asociației ”De-a arhitectura” din cadrul a 4 școli din București care au intrat în campania de votare, sunt:

Pia B. 2k7teen – Școala gimnazială ”Pia Brătianu” Ceainărie literară înăuntru și afară – Școala gimnazială ”Anastasia Popescu”
BIBLIOTECA: Drumul spre cunoaștere! – Școala gimnazială 92 Cervantes sub soare – Liceul teoretic ”Miguel de Cervantes”

Aici link pentru a accesa descrierea fiecărui proiect.

Fondurile suplimentare se împart între proiectele celor patru clase participante astfel: proiectul cu cele mai multe voturi primește 3.500 lei, proiectul clasat al doilea primește 2.500 lei, iar proiectele de pe locurile 3 și 4 primesc fiecare câte 2.000 lei.

La secțiunea Excelență în educație, 11 bursieri au intrat în campania de vot online:

Alexandru Gabriel Pavel, scrimă Andrei Fabian Răschitor, balet Răzvan Andrei Popescu, violoncel
Amalia Dumitru, floretă Cristian Marian Șușu, balet Andreea Iuliana Tăruș, balet
Andreea Voicu, patinaj artistic Diana Mariana Neagreanu, pian Andrei Mircea Anghel, înot
Fatima Ingrid Amartha Keita, tenis de câmp Mihaela Mărculescu, tenis de câmp

Aici link pentru a accesa pagina
cu descriere a fiecărei persoane

Toți participanții din această etapă beneficiază deja de finanțări acordate la a doua ediție a programului Mobilizăm excelența, în valoare totală de 484.500 de lei.

„Mobilizăm excelența” este creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București. Gândit ca o formă de investiție pe termen lung în comunitate, „Mobilizăm excelența” face parte din prima strategie de responsabilitate socială a Porsche România și este un program dezvoltat pe trei direcții strategice: Design urban, Educație urbană și Burse în educație.